Inaktiv platsannons

Projektör/uppdragsledare inom väg, gata och mark i Karlskrona

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, trafikplanering, anläggningskonstruktion, geoteknik och berg. 

Just nu söker vi en erfaren projektör som kan vara med och driva uppdrag samt stötta kollegor i våra projekt inom väg, gata och mark. 

Varför jobba hos oss?

Sweco erbjuder arbete i en stimulerande miljö att trivas och utvecklas i. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. På vårt kontor i Karlskrona finns kompetens inom flera olika discipliner och du jobbar i en miljö som främjar samarbete och social samvaro. 

Din framtida roll

Du kommer att samordna och leda andra projektörer med inriktning på väg-, gatu- och markprojektering. Du ansvarar för planering, ekonomi och kvalitet samt framdrift och styrning inom ditt teknikområde. Dina kunder är såväl Trafikverket som kommuner och privata aktörer. Tjänsten innebär både nationellt och internationellt samarbete. Du kommer även att delta i anbudsarbete, utveckla kundrelationer och medverka till gruppens övriga utveckling framåt.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har relevant högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande kompetens samt minst 5 års branschrelaterad erfarenhet. Du har erfarenhet av entreprenadjuridik, ekonomistyrning och uppföljning i din nuvarande roll samt goda kunskaper inom Civil3D eller Novapoint. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vem är du?

Som person är du engagerad, nyfiken och en van problemlösare. Du tar ansvar för dina uppgifter och trivs med att arbeta i en ledande roll. Ett brett kontaktnät samt förmåga att knyta nya kontakter och förtroenden med kollegor, kunder och andra intressenter är viktigt.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Ansökan

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar? Välkommen att kontakta gruppchef Petra Hammarin på 070-238 82 03 eller petra.hammarin@sweco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskrona
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej