Inaktiv platsannons

Öppen ansökan till vatten och VA – Västra Sverige i Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Göteborg, Karlstad, Halmstad eller Vänersborg.

Är du intresserad av att arbeta med spännande uppdrag inom Vatten och VA-området hos oss på Sweco? Vad roligt! Här är du välkommen att registrera dig om det inte finns en ledig tjänst som passar just nu. Beskriv din erfarenhet och kompetens samt var du vill arbeta och vad vill arbeta med, så hör vi av oss om det kommer upp en tjänst som matchar det du söker. 

Varför jobba hos oss?

På Sweco värderar vi laget och allas kompetenser. Vi vet att det bara är när vi samarbetar som vi har rätt förutsättningar för att uppnå det extraordinära. Vill du vara med och utforma framtidens samhällen tillsammans med våra kunder och våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister?

På Sweco får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa ett hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och lever våra värdeord som är nyfikenhet, engagemang och ansvar. 

Varje kontor har sin unika tillhörighet, med frukostar, aktiviteter, AW:s och andra roliga saker för att lära känna varandra bättre och för att ha roligt tillsammans!

Vilka är Vatten och VA på Sweco och vad gör vi?

Sweco är det ledande konsultbolaget inom vatten & VA i Sverige. En stabil, framgångsrik och lönsam organisation som satsar på sina anställda och erbjuder en bra arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling. I Sverige är vi ca 600 konsulter som jobbar med vatten & VA. Självklart nyttjar vi detta exklusiva nätverk och delar kunskap med varandra i vår decentraliserade organisation. Våra kunder finns inom samhällets samtliga sektorer där vi tillsammans arbetar för att bidra till utveckling och hållbarhet. Tyngdpunkten för vatten & VA är inom kommunal sektor med tydliga inslag från både industri- och infrastruktursegmenten.

Som företag satsar vi på Sweco på ett ständigt lärande med bra kompetensutveckling och interna utvecklingsmöjligheter för chansen att växa och tycka att arbetet är roligt och lärorikt. Vi är en flexibel arbetsplats och det finns ofta möjlighet till både distansarbete och flexibel arbetstid. Vi värderar att må bra på jobbet och ha en sund balans mellan arbete och fritid.

Vi arbetar aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald. Det betyder bland annat att vi arbetar enligt FN:s hållbarhetsmål, att vi finns med på den gröna listan över jämställda börsbolag och att vi rekryterar kompetensbaserat.

Ansökan

Detta är en öppen ansökan där vi löpande tar emot registreringar av spontanansökningar. Om vi hittar ett jobb som matchar din profil så hör vi av oss. Har du frågor eller funderingar om hur det är att arbeta hos oss så får du gärna höra av dig.

Varmt välkommen med din spontanansökan!

Kontakt

Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta Elisabeth Ström, Talent Acquisition Specialist på: Elisabeth.strom@sweco.se

 

#LI-DNI

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

19-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej