Inaktiv platsannons

Kollega med kunskap inom trafik- och infrastrukturplanering till Malmö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du gå till jobbet varje dag glad och förväntansfull? Vill du vara på en arbetsplats där vårt arbete tillsammans är en framgångsfaktor? Vill du vara i ett arbetsklimat där nya idéer, förslag, beröm och uppmuntran är naturliga delar, och där du verkligen tycker om dina kollegor? I så fall – välkommen till Sweco!

Varför jobba hos oss?

Hos oss är medarbetarna givetvis den viktigaste resursen. Allt annat kan kopieras. Vi har medarbetare som inte bara är motiverade – de är engagerade och medvetna! Engagerade människor älskar det de gör och medvetna människor vet varför de gör det de gör. Våra medarbetare brinner för uppgiften att vara med och bygga framtidens samhälle.

Det som gör att så många trivs på företaget är vårt arbetsklimat och vår kultur; hur vi bemöter varandra, hur vi utvecklas som individer genom nyfikenhet och av att lära av varandra. Detta är något vi är stolta över! På Sweco hjälper vi varandra på många sätt. Alla har rätt att utvecklas, så yngre kollegor jobbar ofta ihop med mer erfarna. Vi stöttar varandra, tar ansvar tillsammans och ger feedback.

Tillsammans är ett viktigt värdeord för oss. Vi jobbar tillsammans, i stora och små uppdrag. Vi jobbar tillsammans med våra beställare. Vi arbetar över regioner och kompetensområden. Våra medarbetare har mycket bred kompetens och viljan att lära av varandra. Vi är nyfikna på våra uppgifter, på varandra och på de slutresultat vi kan uppnå. På Sweco är samarbetet och nyfikenheten viktiga drivkrafter både för företaget och medarbetarna. Det är så vi utvecklas och tänker nya, innovativa, djärva och utmanande tankar.

Som medarbetare på Sweco får du möjligheterna att utveckla din personlighet och kompetens tillsammans med oss. På Swecos kontor i Malmö finns alla våra teknikinriktningar representerade vilket ger dig möjlighet att samarbeta med bland annat våra arkitekter, projektledare, miljöexperter eller väg- och järnvägsprojektörer i olika gemensamma uppdrag.

Din framtida roll

Som konsult på Sweco är dina arbetsuppgifter varierande där du själv har stora möjligheter att forma dina uppdrag och din vardag. Du kan leda och samordna hela eller delar av våra uppdrag, stora eller små. Du kan även handlägga själv som exempelvis utredare, redaktör eller att driva samrådsprocessen etc.

Olika uppgifter som du kan arbeta med är till exempel:

  • Olika typer av trafikutredningar
  • Planläggningsprocess för statlig infrastruktur i form av väg- och järnvägsplaner
  • Samhällsekonomiska beräkningar och bedömningar
  • Olika typer av effekt- och konsekvensutredningar inom trafik och infrastruktur

Ledarskapet

”Som ledare tror vi på individens egna ansvar och drivkrafter. Vi tror på en kultur där vi hjälper och stöttar varandra så att vi tillsammans kan lösa våra utmaningar. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och varje individs möjlighet att utvecklas.” Gruppchef Ola Wilhelmsson

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning från högskola eller universitet inom trafik- eller samhällsplanering
  • Några års arbetslivserfarenhet inom området som konsult, på statlig myndighet eller på en kommun
  • Erfarenhet av Trafikverkets planeringsprocess (åtgärdsvalsstudier, lokaliseringsutredningar, väg- och järnvägsplaner) är meriterande

Förutom dina yrkesmässiga erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. På Sweco värdesätter vi utveckling och öppenhet och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2023-08-18. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas när som helst under rekryteringsprocessen. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej