Inaktiv platsannons

Projektledare med PMP-certifiering till Malmö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du en lagspelare med erfarenhet av att leda projekt inom samhällsbyggnad? Är du certifierad Project Manager Professional? Trivs du i samhällsbyggnadsbranschens olika skeden och är trivs i rollen att leda projekt? Vill du bli en av oss? Då vill vi träffa dig! 

Varför jobba på Sweco?

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån. Genom frihet under ansvar och stöttande kollegor avgör du i stor utsträckning själv hur du disponerar de 40 arbetstimmarna per vecka. Vi söker konsulter som verkar i Skåne där närmsta gruppens träffar sker i Malmö. Vi är idag ca 70 certifierade projektledare och nu behöver vi bli fler.

Vi är måna om din utveckling och din motivation i de arbetsuppgifter du har. Vi kan erbjuda olika utvecklingsvägar som vi formar tillsammans utefter ditt behov och önskemål. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet och att utvecklas, oavsett vilken karriärväg som passar dig.

Din framtida roll

Hos oss kan du komma att arbeta i olika delar av samhällsbyggnadsbranschen i allt från tidiga skeden, planering- och designskedet till genomförandeskedet och in i förvaltningsfas. Vi jobbar nära våra kunder och hjälper ofta kunderna på beställarsidan som projektledare.

På Sweco kommer du att ingå i en grupp med drivna projektledare. Många av oss har en specialistkompetens inom ett område och är även generella projektledare inom samhällsbyggnad. Vi värderar ditt intresse för projektledning och en hållbar samhällsbyggnadsbransch.

Den vi söker – är det du?

Du som söker: 

  • Är certifierad projektledare enligt någon av de etablerade metodikerna
  • Har ingenjörsutbildning inom väg- och vattenbyggnad, eller annan motsvarande teknisk utbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig
  • Har erfarenhet i rollen som projekt-, bygg- eller projekteringsledare inom samhällsbyggnadsbranschen
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift

Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och strukturerad. Du förstår vikten av att kommunicera och samarbeta och tar hjälp, hjälper andra för att söka lösningar att komma framåt. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Du är kundfokuserad och affärsmässig och tycker om att skapa kontakter både externt och internt.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 13 augusti 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej