Inaktiv platsannons

Byggingenjör arkitektur till Eskilstuna

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Nu expanderar vi, och söker därför flera nya kollegor som vill jobba i våra uppdrag. Vi är ca 65 medarbetare i Eskilstuna och Västerås som har förmånen att leverera helheten till våra kunder, då vi har flera teknikområden som jobbar ihop.

Vill du göra skillnad och jobba för ett säkrare och tryggare samhälle? Vill du vara med och leda samhällsviktiga uppdrag med fokus på säkerhet? Då är du rätt person!

Varför jobba hos oss?
Hos oss på Sweco får du jobba tillsammans med andra engagerade kollegor som brinner för att göra skillnad. Vi jobbar i olika typer av uppdrag – allt från tidiga förstudier till framtagning av bygghandlingar och genomförande av utredningar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll och att stärka ditt personliga varumärke.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det också viktigt att ha roligt på jobbet!

Vår arbetsplats har vi centralt i Eskilstuna och i Västerås, vilket möjliggör för smidig pendling om du inte redan bor i kommunen.

Din framtida roll
Gillar du att ta fram ritningar och jobba med BIM? Hos oss omfattas din roll av hela processen, från förstudie till bygghandlingar. Arkitektverksamheten är en viktig del i processen och är engagerade i allt från utredningsförslag och presentation till projektering.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är utexaminerad byggingenjör. Du kan vara helt nyutexaminerad eller ha arbetat ett par år. Huvudsaken är att du visar engagemang för uppgiften, är driftig, initiativtagande och nyfiken på att lära dig mer.

Vem är du?
För att trivas i rollen så tror vi att du är kommunikativ och driven samt har en positiv inställning. Du bör även vara intresserad av växla mellan att arbeta självständigt och i nära samarbete med andra.

Hos oss arbetar du i en grupp med både juniora och seniora arkitekter och ingenjörer. För dig som är junior/nyexaminerad finns det goda förutsättningar att få upplärning och stöttning av de mer erfarna konsulterna i gruppen.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan snarast möjligt, då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej