Inaktiv platsannons

Uppdragsledare väg, gata och mark till region Syd/Väst i Malmö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Region Syd/Väst med kontor i Malmö, Helsingborg, Karlskrona, Halmstad, Växjö, Kalmar, Jönköping, Göteborg, Vänersborg och Karlstad söker erfarna uppdragsledare med inriktning inom anläggning. Är du personen som är noggrann, driven och har lätt för att ta dig an nya utmaningar? Är du personen som gärna jobbar digitalt och ser det som en självklarhet att arbeta effektivt? Ta då chansen att bli Swecos nästa uppdragsledare och arbeta tillsammans med projektörer, teknikansvariga, samordnare och andra teknikintresserade.

Vi söker dig med rätt kunskap och inställning!

Varför jobba hos oss?
Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

I rollen som uppdragsledare erbjuds du möjlighet att vidareutveckla dig i din roll. Samtidigt kommer du få möjligheten till att bidra till regionens affärer och vara med att påverka våra uppdrag och arbetsmetoder. Du kommer även vara den som stöttar kollegor och projekt med just din expertis.

Sweco erbjuder arbete i en stimulerande miljö att trivas och utvecklas i. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för våra projekt och gärna skapar smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

På våra kontor sitter du tillsammans med spetskompetenser inom många skilda discipliner i en miljö som främjar samarbete och social samvaro. Både projekt och gruppaktiviteter sker digitalt i stor utsträckning, men vi lägger även stor vikt i att ses på kontoren.

Aktuell placeringsort är Malmö alternativt hybridlösning. Hos oss finns också stor flexibilitet att delvis arbeta från hemmakontoret, och många samarbeten och möten sker över Teams, både i projekt och som grupp. Vi söker efter rätt profil! Så sök gärna även om orten inte är där du bor.

Din framtida roll
Som uppdragsledare kommer du arbeta som ledare av projektörer och projekteringssamordnare med inriktning på vägar, gator och mark. Du ansvarar för planering, ekonomi, framdrift och styrning inom uppdraget. Dina kunder är såväl Trafikverket som kommuner och privata aktörer i både stora och små projekt. Din tjänst innebär både nationella och internationella samarbeten.

Du har gärna god förståelse av CAD-verksamheten och har gärna intresse mot effektivisering. Du behöver inte vara den som utvecklar, men du stödjer andra i arbetet kring effektivisering och automatisering, både för uppdragen och teknikområdet.

Vem är du?
Som person är du engagerad, nyfiken och en van problemlösare. Du tar ansvar för dina uppgifter och trivs med att arbeta i en ledande roll som kräver god social förmåga med externa och interna kontakter.

Följande egenskaper är viktiga: 

 • Lösningsorienterad
 • Affärsdriven, engagerad och nyfiken
 • Kommunikativ och bra på att samarbeta
 • Strukturerad, är organiserad, van att prioritera rätt frågor för projektets framdrift
 • Lagspelare

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet. 

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av uppdragsledning, men vill gå till en region med höga mål kring effektivitet och kvalitet.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

 • Har minst fem års erfarenhet och en bakgrund som uppdragsledare inom anläggning.
 • Har erfarenhet av att leda små, medelstora alternativt stora projekt.
 • Som vill ta ett stort ansvar inom regionen där du får vara med och driva din grupps arbete och våra projekt.
 • Tidigare arbetat med och gillar att driva anbud.
 • Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen och vi ser att du är en nyfiken person som vill vara med och påverka branschen.

Stor vikt sätts på din förmåga att skapa nya affärer samt utveckla befintliga. 

Du har god förståelse i arbetsuppgifter som kretsar kring:

 • 2D-projektering
 • 3D-projektering
 • BIM i projekten
 • Säkerställa arbetsflöden till leveranser
 • Arbeta med integrerad projektering
 • Kund och affär

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej