Inaktiv platsannons

Miljökonsult inom infrastruktur och vattenverksamhet till Uppsala

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Swecos vatten och miljökonsulter söker nu dig som vill arbeta med och driva miljöfrågor i infrastrukturprojekt!

Varför jobba hos oss?
Som konsult på Sweco får du en möjlighet att arbeta i multidisciplinära infrastrukturuppdrag tillsammans med kompetenta kollegor inom Sweco, där alla brinner för att skapa smarta lösningar på våra kunders behov. Sweco är en trygg och välmående organisation som satsar på våra anställda och vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling där vi lär och delar kunskap med varandra.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Som konsult hos oss kommer du att arbeta som teknikansvarig miljö eller handläggare inom olika infrastrukturprojekt, men även andra typer av uppdrag, beroende på din erfarenhet och dina intressen. Du kommer även att delta i arbetet med att ta fram miljökonsekvensbeskrivningar för väg- och järnvägsplaner, och tillståndsansökningar för vattenverksamhet. Våra kunder finns inom samhällets alla olika sektorer och vi har en rad intressanta och spännande projekt där vi tillsammans arbetar för att bidra till våra kunders utveckling och hållbarhet.

Du kommer ingå i Swecos vatten- och miljöverksamhet som består av cirka 500 engagerade, nyfikna och drivna medarbetare. Du kommer att få stora möjligheter att utvecklas, ta ansvar och forma din roll och framtid tillsammans med oss! Placeringsort är Uppsala. 

Dina erfarenheter
Vi söker dig som helst:

  • har en relevant naturvetenskaplig högskole- eller universitetsutbildning, t.ex miljövetare, biolog, landskapsarkitekt, agronom, civilingenjör miljö & vattenteknik eller liknande
  • har några års erfarenhet av att arbeta med miljöfrågor, helst inom infrastruktur. Vi välkomnar dock även sökande med mindre erfarenhet.

B-körkort är ett krav, liksom mycket god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift.

Vem är du?
Som person är du självständig, initiativrik och tar ansvar. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och vi ser därför att du är en person med god samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt vid att du är drivande, nytänkande och gärna tar dig an och utvecklar både vår egen och våra beställares verksamhet. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej