Inaktiv platsannons

VA-konsult till Karlskrona

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Just nu söker vi dig som vill arbeta med utredningar och utformning inom VA-området, t.ex. inom dagvattenhantering, hydraulik och hydrologi, till vårt kontor i Karlskrona. Vi erbjuder en stimulerande miljö med många specialister där du kan utvecklas.

Varför jobba hos Sweco?

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Din kommande roll

Du kommer att arbeta som VA-konsult med möjlighet till att uppdragsleda dina egna projekt och utveckla dina kundrelationer. Du kommer att arbeta med VA-frågor till kommunala och privata beställare samt även till Trafikverket. Även dagvatten- och skyfallsutredningar i t.ex. planprocessen blir dina uppgifter.

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som har arbetat några år i branschen som t.ex. konsult, på kommun eller på Trafikverket. Sannolikt har du en högskole- eller universitetsexamen inom t.ex. väg- och vattenbyggnad eller ekosystemteknik. Du ska vara duktig på GIS och/eller AutoCad. Det är viktigt att du skriver bra och har god stilistisk känsla.

Som person är du:

  • Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta
  • Har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan

Sista ansökningsdag är 31 augusti men vi går igenom ansökningarna och anställer löpande.

Publicerad den

19-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskrona
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej