Inaktiv platsannons

Är du vår nya uppdragsledare/specialist inom förorenade områden? (Umeå)

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Varför jobba hos oss?

Ta chansen och bli en del av Sweco – en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser! På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och lägger stor vikt på din personliga och tekniska utveckling. Är du lyhörd, relationsskapande och bra på att kommunicera? Då kan detta vara jobbet för dig!

Din framtida roll

Som uppdragsledare kommer du vara nära våra kunder och dina medarbetare i uppdragen samt leda och planera genomförandet av våra uppdrag. Arbetsuppgifterna omfattar exempelvis att leda miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar, huvudstudier och miljökontroll vid saneringar.

I rollen som specialist/expert stöttar du uppdragsledare och handläggare både regionalt och nationellt och är med och utvecklar vår verksamhet inom förorenade områden.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant ämnesområde och som har minst 10 års erfarenhet inom förorenade områden exempelvis från konsultverksamhet, myndighet eller entreprenör. Erfarenhet av projektledning, riskbedömningar och åtgärdsutredningar är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt din vilja att utvecklas som miljökonsult inom förorenade områden. Körkort är en förutsättning för dessa tjänster.

Vem är du?

Du är en relationsskapande person, tycker om att ta ansvar, arbeta i grupp och drivs av nyfikenhet på våra kunders behov och utmaningar. Du tar dig an uppgifter med driv och engagemang. Arbetet innebär kontakter med såväl privata som offentliga beställare, myndigheter och entreprenörer vilket gör det viktigt att du är duktig på och gillar att kommunicera i både tal och skrift.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 31 augusti. Vi kallar till löpande intervjuer med uppehåll under semesterperioden. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att slå en pling eller skicka ett mail.

Kontakt

Sundsvall/Härnösand – gruppchef Madelene Haraldsson, +46730623464

Örnsköldsvik/Umeå/Skellefteå – gruppchef Alexandra Westin, +46723640652

Östersund – gruppchef Anna Westerlund, +46761104668

Luleå/Boden/Gällivare/Kiruna – gruppchef Dmytro Siergieiev, , +46725589817

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej