Inaktiv platsannons

Brokonstruktör/projektör inom anläggningskonstruktion till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har du kunskap och erfarenhet inom infrastruktur? Vill du bli en del av vårt växande team?

Nu söker vi brokonstruktörer och projektörer till vår grupp ”Konstruktionsunderhåll” i Stockholm. Vi arbetar med hela underhållprocessen vilket innefattar arbeten såsom underhållsplanering, inspektion, tillståndsbedömningar, skadeutredningar, konstruktionsberäkningar, projektering av reparationsåtgärder och byggledning.

Varför jobba hos oss?

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Din framtida roll

I gruppen Konstruktionsunderhåll arbetar vi med inspektioner, förstudier, utredningar, tillståndsbedömning samt åtgärdsprojektering av befintliga byggnadsverk. I arbetet med tillståndsbedömning utför vi både förstörande som oförstörande provning av betong och stål. Inom gruppen har vi stor kompetens inom åtgärdsplanering och projektering av underhållsåtgärder på bland annat broar, kajer, simhallar, garage och gårdsbjälklag. Inom dessa områden arbetar vi även med såväl teknisk byggledning som uppdragsledning.

Du kommer även ha möjlighet att lära dig om andra teknikområden än bara anläggningskonstruktion. Oavsett roll kommer du att uppmuntras till att ta eget ansvar och egna initiativ!

Den vi söker – är det du?

Att dela med sig av kunskap är en del av din natur, och du ser det som en självklarhet att guida och stötta de mindre erfarna. Du är kommunikativ och bra på att samarbeta. Du strävar efter att utveckla vår verksamhet samt driva våra kunders framgång. Med ditt höga kundfokus och öga för affärsutveckling är du redo att ta dig an utmaningar. Du behärskar det svenska och engelska språket väl både muntligen och skriftligen.

Vi söker dig som har

 • civil-/högskoleingenjör eller högre utbildning inom samhällsbyggnad
 • minst 5 års erfarenhet inom anläggningskonstruktion
 • god datorkunskap och kännedom om vanligt förekommande CAD-program såsom AutoCad, Tekla, Microstation m.m.
 • intresse för tekniska system och tekniklösningar

Om du har något av nedanstående ser vi det som extra bra

 • kunskap/kännedom om AMA Anläggning
 • kunskap om bärighetsberäkningar/bärighetsutredningar för bro
 • erfarenhet av drift och underhåll av konstbyggnader, arbete med befintliga konstruktioner
 • kännedom om skademekanismer för stål/betong
 • erfarenhet av byggledning
 • BAS-U/P-certifiering
 • erfarenhet av praktiskt byggnadsarbete och lösningar i praktiken
 • Trafikverkets kurs ”Broinspektion Metodik” och tidigare erfarenhet av broinspektioner

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Om du vill veta mer, kontakta gärna Gruppchef Roham Ebadi, ().

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej