Inaktiv platsannons

Erfarna konsulter inom vatten & VA i Karlstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

 

Vill du vara delaktig i etableringen av en ny grupp inom vatten & VA i Karlstad och bidra till hållbar samhällsutveckling? Då har vi på Sweco en roll för dig!

Varför jobba hos oss?

Din roll kommer formas utifrån dina erfarenheter och vår vision att driva verksamheten framåt. Du får chansen att påverka vårt erbjudande inom vatten & VA i Karlstad, där Sweco för närvarande har ca 210 konsulter.

Sweco är det ledande konsultbolaget inom vatten & VA i Sverige. En stabil, framgångsrik och lönsam organisation som satsar på sina anställda och erbjuder en bra arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling. I Sverige är vi ca 600 konsulter som jobbar med vatten & VA. Självklart nyttjar vi detta exklusiva nätverk och delar kunskap med varandra i vår decentraliserade organisation. Våra kunder finns inom samhällets samtliga sektorer där vi tillsammans arbetar för att bidra till utveckling och hållbarhet.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom eget ansvar, frihet och stöttande kollegor. Du kommer att arbeta i nära samarbete både med dina Swecokollegor regionalt och nationellt.

Din framtida roll 

Just nu söker vi primärt erfarna tekniker och uppdragsledare inom vatten & VA. Du kommer arbeta nära med dina Sweco-kollegor både regionalt och nationellt. Du kommer tillsammans med dina kollegor jobba för att fortsätta utveckla Sweco till den mest framgångsrika konsulten inom vatten & VA.

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som är en självständig och engagerad person som vill vara med och bygga upp något nytt. Någon som vill ta ansvar, har förmågan att ta egna initiativ och tillsammans med övriga inom kompetensområde vatten & VA uppnå våra gemensamma mål.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom vatten och VA, antingen från privata eller kommunala sektorn. Du behöver kunna VA-teknik och ha förståelse för VA-kunden. Det är meriterande för rollen om du har erfarenhet av att jobba i konsultrollen. Vi ser gärna att du har en civilingenjörsutbildning eller motsvarande. Du kan ha en djupare förankring inom dagvatten- och skyfallsutredning, VA-ledningsprojektering, hydraulisk modellering, grundvatten eller VA-strategi, antingen som uppdragsledare eller specialist, eller så är du en generalist inom VA-segmentet.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder och du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Intresserad? Här kan du läsa mer om vad Sweco bidrar med inom vatten & VA:

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Under semestertider kan vår återkoppling till dig dröja något längre. Tack för ditt tålamod med oss!

Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej