Inaktiv platsannons

Projektledare inom vatten och VA i Luleå

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Valfri placeringsort i norra Sverige

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och leda spännande projekt inom anläggning, projektering och utredning? Vill du jobba med kompetenta kollegor och vara en del av en härlig arbetsgrupp där vi brinner för att leverera kvalitet och samarbeta med varandra? Då är det här jobbet för dig!

Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?

I den här rollen erbjuder vi professionell och personlig utveckling genom möjligheten att ta avancerade roller inom projektledning. Hos oss får du leda roliga och komplexa uppdrag med kunniga och proffsiga gruppmedlemmar samt kunniga kollegor inom andra teknikområden på Sweco. Du får även möjlighet att vara en del i en härlig arbetsgrupp där vi bryr oss om varandra och uppskattar att arbeta tillsammans.

Inom region vatten & VA i norra Sverige är vi ca 80 konsulter som dagligen arbetar med vatten och VA-frågor. Du blir del av ett stort nätverk där vi stöttar och lär av varandra. Inom projektledning och multidisciplinär uppdragsledning är vi cirka 10 personer från Luleå i norr till Sundsvall i söder med många års erfarenhet, stort kontaktnät, driv och vilja att ta ansvar. Som en del av Sweco kommer du att tillhöra ett kompetent gäng på över 500 konsulter inom vatten och VA i hela Sverige.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Här får du förutsättningarna att bygga ditt framtida nätverk, med massor av kompetens samlat under samma tak. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor och chefer. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll

Som projektledare inom anläggning och projektering kommer du exempelvis att:

  • Ta rollen som projektledare i kundens organisation.
  • Leda arbetsgrupper internt på Sweco inom projektering- eller utredningsuppdrag.
  • Ansvara för tid, ekonomi och kommunikation i uppdrag/projekt.

Sweco erbjuder dig stora möjligheter att påverka både din egen och gruppens utveckling.

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som har:

  • Civil/högskoleexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande.
  • Några års arbetslivserfarenhet inom mark/anläggning/VA-projekt.
  • Erfarenhet från rollen som projektledare med ansvar för tid, ekonomi och kommunikation i projekt, exempelvis som konsult eller beställare.

Det är extra bra men inget krav om du har erfarenhet av att leda större grupper på minst 10 personer i ett projekteringsuppdrag. Det är viktigt att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.

Vem är du?

Som person är du självständig, initiativtagande och tar ansvar. Det är viktigt att du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt och andras arbete samt fatta tydliga beslut. Då arbetet innebär många interna och externa kontakter ser vi gärna att du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga som gillar att arbeta i team. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och erfarenhet ser vi som en självklarhet för denna roll.

Vi tänker oss att du även är kommunikativ och nyfiken. Du är också öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. I en del av våra rekryteringsprocesser använder vi oss av arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroller.

Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej