Inaktiv platsannons

Fordonstekniker för prototyputveckling - Volvo Cars i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Låt oss skapa framtiden tillsammans.

 

På Volvo Cars har vi som mål att göra människors liv mindre komplicerade. Vi utformar våra tjänster kring människor, och vi utvecklar för att tillhandahålla mobilitet som är personlig, hållbar och säker. Vill du vara med?

 

Vad erbjuder vi dig?

 

På Advanced Engineering Workshop (AEW) som är en del av Concept center och Research & Development kommer du vara med och bidra till nästa generation nyskapande premiumbilar från Volvo. Här finns möjligheten och förmånen att få ta del av framtidens bilteknik och vara med i ett tidigt stadie. 

 

Vad kommer du att utföra?

 

I din roll som Fordonstekniker inom Advanced Engineering Workshop kommer du att ha ett varierande arbete där du är med och bygger provobjekt enligt egenskapsönskemål. Detta för att vi på ett tidigt stadie i utvecklingsprocessen skall kunna prova nya komponenter, teknologier och tillverkningsmetoder. I arbetsuppgifterna ingår det även att anpassa och installera högvoltskomponenter som till exempel batteri och kablage i provobjekt/riggar samt att bygga elstyrningsskåp för nätspänning.

 

Du kommer att bygga, modifiera och isolationsmäta HV-komponenter och installationer. I rollen kommer du med korta ledtider på ett tidigt stadie i utvecklingsprocessen bygga konceptbilar, prototyper, specialfordon, enstycksbilar, provriggar för provning, certifiering, analys och egenskapsprov. Du kommer även att konstruera och tillverka detaljer för att snabbt få funktion i nya system innan en produktionslösning och kringliggande system är färdigutvecklade.

 

Arbetet innebär även inbyggnad och packning av nya eller främmande system i befintliga eller projekt-fordon. Du kommer genomföra bearbetning i olika material med lämpliga metoder.

 

Vem är du?

 

Vi ser att du har fordonstekniska kunskaper samt kunskaper inom Bil-el, inkluderat analys och felsökning. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, generella IT-kunskaper samt B-körkort.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet från industrielektronik med lågspänning och fasta installationer samt om du har kunskaper inom maskinbearbetning, plåtbearbetning och svets.

 

Är du den vi söker?

 

Vi lägger stor vikt vid dig som person. Du kommer bli en viktig del i en engagerad, kreativ grupp och det är viktigt att du står bakom våra grundläggande värderingar där vi verkar för en hållbar arbetsplats där vi fokuserar på möjligheter och lösningar och bidrar till en positiv känsla i teamet.

 

Du är inte rädd för förändringar och är engagerad, inspirerande och initiativrik. Har förmåga att arbeta både under eget ansvar och i grupp med stort kundfokus. Självklart är du intresserad av ny teknik och håller dig uppdaterad på utvecklingen inom området. 

 

Nyfiken på att veta mer?

 

Är detta din nya möjlighet? Ansök genom att bifoga ditt CV samt personliga brev via vår karriärsida. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl eller telefon. Sista ansökningsdagen är 2 juli, 2023.

 

För ytterligare information kring tjänsten, ansvarsområden samt teamet vänligen kontakta Manager, Lena Ljung, på Advanced Engineering Workshop, Concept Center.

Telefon:  0723-717909

Mejl:

 

För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lovisa Berglund.

Mejl:

 

Vilka är vi? 

 

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna. 

 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.   

 

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)