Inaktiv platsannons

Processoperatörer & Ingenjörer inom produktionsteknik och UH - Torslanda Batterifabrik i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Är du nyfiken på att vara en del av vår resa?
Allt vi gör börjar med människor. Det är det som skiljer oss från alla andra bilföretag. Vi välkomnar nu ansökningar från andra nyfikna individer som delar vår tro på människans kraft och vår passion för innovation. Är du redo för din nästa utmaning i vår nya Batterifabrik på Volvo Cars Torslanda (TBA)? Just nu söker vi processoperatörer samt ingenjörer inom produktionsteknik och underhåll till vår intressepool för kommande vakanser.

 

TBA kommer byggas från grunden och urval sker löpande med start hösten 2023 med fortsättning under början av 2024. 

 

Låt oss beskriva utmaningen vi erbjuder

Vårt mål är att tillsammans med tvärfunktionella team utveckla och säkra den bästa tillgängliga processen genom tidig involvering, för att driva anläggningen med våra operativa principer i takt framåt. Det innebär att vi i nära samarbete med andra roller inom teknik och drift kommer att säkerställa att vår nya batterifabrik effektivt kommer att leverera vårt nya strukturella batteri (Cell to Body) som ger den konkurrensfördel vi behöver i vår nästa generations elektriska fordon. 


Vi har precis börjat den här resan på allvar, och du kommer att ansluta dig till oss vid en tidpunkt där du verkligen kan ha en stor inverkan och hjälpa oss att sätta tonen för nästa kapitel i vår företagshistoria. 


Vi söker nu ingenjörer inom produktionsteknik och underhåll samt processoperatörer till Volvo Cars Torslanda Batterifabrik. 


Vänligen notera att den här annonsen är en möjlighet för dig att anmäla ditt intresse för vår nya Batterifabrik och att vi, för vissa roller, påbörjar rekryteringsprocessen i ett senare skede.


Vad du kommer att göra

Du kommer inledningsvis att vara en del av Battery Assembly projektteam, som ansvarar för att etablera och utveckla den framtida organisationen för Battery Assembly Plant samt vara en del av den industriella lanseringen av Cell to Body-batteripaketet. Med tiden kommer du att arbeta i vår produktionsanläggning.


Du kommer att ingå i ett mycket skickligt team med många olika kompetenser. Vi tror på att skapa en kreativ miljö och en bra laganda, där alla är inkluderade och kommer att bidra till våra mål. För oss är det viktigt att du känner dig trygg på din arbetsplats, därför kommer vi att förse dig med utbildning kopplat till batteri och säkerhet. 

 

Som Ingenjör inom underhåll och produktionsteknik kommer ditt arbete i dagsläget vara förlagt på dagtid, men i framtiden kan vi komma att öppna upp för fler skiftformer.  Arbetar du som Processoperatör kommer din arbetstid vara förlagd på dagskift, kvällsskift eller nattskift. 

 

Passar du för tjänsten?
Vi söker dig som vill vara med på vår resa att bygga upp en helt ny Batterifabrik i Torslanda. Du är innovativ och kan bidra med bra idéer, färdigheter och kompetenser. Du tycker, precis som vi, att teknik och utveckling är spännande och ser betydande möjligheter i att bygga upp något från grunden. 


Vi ser att du har en universitetsexamen och/eller relevant arbetslivserfarenhet, gärna från tillverkningsindustrin. För rollen som Processoperatör ser vi att du har en gymnasial utbildning inom ett industritekniskt program; el och energi-, fordons- och transportprogrammet etc, alternativ yrkesutbildning inom området. 

 

Som ingenjör inom produktionsteknik och underhåll är nyfikenhet viktigt då mycket handlar om problemlösning. Vi ser att du är driven och social för att kunna förstå olika behov samt har förmåga att kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du behöver ha tidigare erfarenhet från arbete med produktionstekniska frågor, förbättringsarbete och rotorsaksanalyser. 

Du kommer i rollen föra tekniska diskussioner med maskinleverantörer och vara ansvarig för att skapa och uppdatera driftsäkerhetsupplägg samt stödja produktionen i dess utmaningar, därför skulle du av andra beskrivas som en kommunikativ problemlösare. 

 

Meriterande är om du tidigare arbetat nära eller i kontakt med batterier. 

 

Du som person
Förutom att ha rätt kompetens och erfarenhet är din personlighet viktig. Vi letar efter personer som drivs av ständiga förbättringar och som ser lösningar före problem. För att trivas i den här rollen motiveras du också av att inspirera och utveckla dig själv och människorna omkring dig, oavsett om du är en ledare eller inte. 


Vi letar efter dig som tycker om att samarbeta med andra genom att bygga långsiktiga relationer genom förtroende. Du tycker om att arbeta i en livlig miljö, är van vid att omprioritera och anpassar dig lätt till olika situationer. Du gillar att lära dig nya saker och håller ett högt tempo i det du gör för att hjälpa dina kollegor. Vi tror också att du är nyfiken, gillar att ta egna initiativ och levererar hög kvalitet i dina dagliga uppgifter.

 

Nyfiken på att veta mer?

Låter det som din nästa utmaning? Visa ditt intresse redan idag genom att skicka in din ansökan via vårt rekryteringsverktyg. Vi ser fram emot att lära känna dig bättre och se vad du kan tillföra företaget. Notera att vi inte godtar ansökningar som inkommer via mail på grund av GDPR. Vänligen ansök via annonsen.

Har du frågor angående någon av tjänsterna, kontakta rekryterande chefer. Anja Haxhimehmedi, anja.haxhimehmedi@volvocars.com och Joakim Bladh, joakim.bladh@volvocars.com. 
För ytterligare frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Josephine Fagrell, josephine.fagrell@volvocars.com.


Observera att detta är en intresseanmälan och att vi kommer att kontakta dig så snart vi börjar rekrytera mot det område du är intresserad av så vänligen var noga med att specificera detta i din ansökan.
 


Vilka är vi? 
Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna. 
 
Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.   

 

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)