Inaktiv platsannons

Mekaniker dagtid - Volvo Bil i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Vi skapar vår egen framtid. Och det gör du med.  

På Volvo Bil har vi djärva mål i allt vi gör. Vi vill leda och vara en föregångare i en bransch som är i konstant förändring med ny teknologi och elektrifiering. Vill du tillsammans med andra talangfulla medarbetare skapa framtiden? Då kan detta vara ett jobb för dig. 

 

Vad erbjuder vi och vad kommer du få göra hos oss?

Vi behöver nu förstärka vårt team på dagtid i vår verksamhet. Som Mekaniker hos oss kommer du i stor utsträckning att jobba med återställandet av återlämnade leasingbilar till så nära nyskick det går, innan bilarna går vidare till försäljning.
 

En del av din vardag kommer även innebära att utföra rutbyten då vindrutan kan ha en skada som gör att vi blir tvungna att ersätta den befintliga. Vid dessa tillfällen behöver du ha kunskap om hur flera av bilens säkerhetssystem ska kalibreras efter bytet. Många av jobben sker genom att följa rutiner och processer vi har, men ingen dag kommer vara den andra lik då vi hela tiden ställs inför nya utmaningar och projekt som måste lösas.

 

För att trivas i denna roll och kunna prestera på bästa sätt tror vi att du har ett brinnande bilintresse och gillar att samarbeta för att hitta bästa lösningarna. Du kommer att ingå i ett engagerat och kompetent team där samarbete, kundfokus och kvalitét är viktiga delar.

Volvo Bil värnar om din utveckling så är du en person som vill utvecklas, gillar att arbeta i team och tar ansvar för dina leveranser, så kan du i framtiden jobba med en annan roll än den du började i.

 

Vem är du?
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller mångårig dokumenterad erfarenhet av bilreparationer samt utbildning och erfarenhet av att utföra rutbyten.


Du har goda kunskaper i svenska och har du även goda kunskaper i engelska är detta positivt. Eftersom det ingår förflyttning av bilar i tjänsten så utgår vi från att du har ett B-körkort. Vi tror att du har god datorvana och lätt kan ta till dig nya datorsystem och applikationer.
 

Ett måste är att du gillar samarbete, respekterar olikheter och möter människor med en positiv attityd. Om du är en person som ställer upp för andra, hoppar in där det behövs och tycker att teamets leverans är det viktigaste, då har du kommit till rätt ställe.  Har du dessutom ett gott ordningssinne, gillar att jobba i ett högt tempo, gillar problemlösning, samt har en inbyggd nyfikenhet att lära dig nya saker så tror vi du kommer trivas hos oss. 

 

Nyfiken på att veta mer?  

För information kring tjänsten och rekryteringsprocess, var vänlig kontakta rekryterande chef: Knut Jensen, knut.jensen@volvobil.se, 0729 70 70 70

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig Rekryterare Ida Hellberg, ida.hellberg@volvocars.com.

   
Vi vill att du ansöker digitalt i rekryteringssystemet som senast 1 juli 2023. Observera att vi på grund av GDPR, inte har möjlighet att hantera ansökningar som skickats via mejl. I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval och intervjuer under annonseringstiden, så tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut.

Vilka är vi?

Volvo Bil i Göteborg AB hanterar Volvo Car Groups och partners produkter och tjänster inom leasing/fleet, Vi tillgodoser Volvo Car Group, Polestar, Cevt och Volvo Group med förmånsbilar och servicetjänster för dessa.
Svensk och europeisk Volvohandel samt Hertz och M utgör också en del av vår kundbas. Vi har ca 200 medarbetare och ägs helt och hållet av Volvo Car Corporation.

Publicerad den

17-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)