Inaktiv platsannons

Elmekaniker - Battery & Harness Workshop i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Det handlar inte om teknik. Det handlar om liv. 

 

På Volvo Cars har vi i uppdrag att förenkla människors liv. Istället för att starta med utvecklingen av tekniken och få människorna att anpassa sig till den, så designar vi våra bilar och dess tekniska lösningar kring och för människorna istället. Vi skapar för att kunna ge alla människor en säker, hållbar och bekväm mobilitet. Vill du bli en del av oss? 

 

Vad erbjuder vi dig?
 

Battery & Harness Workshop ingår i avdelningen Test Objects Operation som är en del av vår enhet på produktutveckling på Volvo Cars. Vi utför allt arbete på de elektriska drivlinorna i Volvo Cars produktprogram och vi arbetar i alla olika faser av utvecklingsarbetet. Här har du chansen att vara med i ett tidigt skede i utvecklingen av elektriska drivlinor.
 

Låter det intressant? Fortsätt att läsa för att få veta mer om jobbet och om du har de kvalifikationer vi behöver!  
 

Vad kommer du att utföra?
 

Du kommer under stor del av din arbetsdag utföra diverse elinstallationer på våra provobjekt, detta kan innefatta kablage, ladda mjukvara, enklare felsökningar och att förbereda provobjekt för riggprovning. Med andra ord kommer du att vara praktikern med spetskompetensen som bygger, förbereder och färdigställer provobjektet.
 

Du och dina kompetenser. 
 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, arbetet kräver att du kan arbeta ansvarsfullt och metodisk!
 

Du har stor el och mjukvaruerfarenhet. Vi ser att du har en utbildning inom el, likvärdig utbildning eller erfarenhet inom området. Har du en relevant utbildning på yrkeshögskola är detta meriterande. Vi ser att det är mycket meriterande om du arbetat med något eller några av följande program; CANalyzer, Vector och ETAS-interface. Vi ser även att du kan läsa ut felkoder och signaler från olika styrenheter med hjälp av exempelvis DSA, INCA, CANalyzer eller liknande.
 

Vi förutsätter att du gillar arbeten med små detaljer och är tålmodig och praktiskt lagd. Du har god datorvana och har ett öppet sinne och intresse för att lära dig nya saker inom våra områden. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Har du svenskt B-körkort är det meriterande.

 

Vem är du? 
 

Som person ser du möjligheter snarare än svårigheter och tar varje tillfälle till att lära dig nya saker eller utveckla din kunskap när det gäller ny teknik eller att veta mer om våra produkter. Självklart har du även ett intresse för teknik och den utveckling som sker inom området. Du tycker om att arbeta i team som är tvärfunktionella och multikulturella då du anser att det ger dig fördelar att vidga dina vyer ännu mer, men du känner dig också bekväm med att utföra uppgifter under eget ansvar. 

 

Du innehar en naturlig förmåga att interagera med andra, du är lyhörd och en god kommunikatör som gärna bygger långsiktiga relationer både med kollegor och kunder. Andra färdigheter du har är stor förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete och om du får en uppgift så tar du tag i detta direkt för att lyckas uppnå uppsatta mål och tidsramar.
 

Nyfiken på att veta mer?
 

Är detta din nya möjlighet? Ansök genom att bifoga ditt CV samt personliga brev via vår karriärsida. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl eller telefon. Sista ansökningsdagen är 13 augusti 2023.
 
För ytterligare information kring tjänsten, var vänlig kontakta, Rekryterande chef, Annette Ljung på telefon +46 73-463 05 80 eller på mejl annette.ljung.2@volvocars.com

 

För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lovisa Berglund på mejl: lovisa.berglund@volvocars.com
 

Vilka är vi? 

 

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna. 

 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.   

Publicerad den

17-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)