Inaktiv platsannons

Team Leaders Åhléns City Göteborg 30h/v

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 27 juni 2023
Arbetsuppgifter

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vill du bli en del av ett vinnande team? Älskar du försäljning, personlig service, människor och att arbeta tillsammans? Då är du kanske en av de två Team Leaders vi söker till våra modeavdelningar på Åhléns City.

Vi erbjuder dig

Rollen som Team Leader ger dig verktyg att utvecklas mot en ledande befattning.

I Rollen som Team Leader hos oss på Åhléns är ditt ansvar att inspirera, coacha och utveckla våra säljare att bli lite bättre varje dag. Du ansvarar för att varje kund som besöker Åhléns möts av säljare som kan sina produkter och ger ett kundbemötande i världsklass varje dag. Med din entusiasm engagerar och inspirerar du medarbetarna till att leverera den bästa kundupplevelsen.

Som Team Leader är du en viktig förebild inom personlig försäljning och en av nyckelpersonerna för den dagliga operativa driften i varuhuset. Du jobbar nära avdelningschefen, får en bra möjlighet att utvecklas i din roll som säljare och har viljan och ambitionen att i nästa steg gå mot rollen som avdelningschef.

Du samarbetar med ditt team på avdelningen och rapporterar till avdelningschefen.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Relevant erfarenhet från försäljning och service inom detaljhandeln
  • Ett stort intresse för mode och en passion för det personliga kundmötet
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av personlig försäljning och är trygg i att vara en förebild inom service

För att lyckas i rollen hos oss krävs att du har ett stort intresse för detaljhandeln och brinner för människor, service och försäljning. Du har ett stort sälj-och resultatfokus och är en stjärna på försäljning. Att arbeta i ett högt tempo är du van vid och det kräver att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du är initiativtagande, lösningsorienterad, nyfiken och trygg i dig själv. Du motiverar andra att växa och har lätt för att ge feedback på ett sätt som inspirerar och engagerar.

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns. Vår ambition är att rollen som Team Leader skall förbereda dig för ledande roller inom Åhléns.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30h/vecka med inledande provanställning på 6 månader. Arbetstiderna kan variera mellan 08:00-20:30 och du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag. Vi ser gärna att du kan börja hos oss under augusti 2023.

Urval kan komma att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej