Inaktiv platsannons

Projektledare ombyggnation Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 2 juli 2023
Arbetsuppgifter

Hos oss på Åhléns City Stockholm ska shoppingen vara en upplevelse. Kunden ska inspireras och guidas till noga utvalda varumärken och lösningar för livets alla stunder. Vi vill vara en inspirerande plats där varuhuset är fyllt med kundevent och happenings.

Gillar du planering, struktur och att nätverka samt att arbeta i ett högt tempo? Vi söker nu en projektledare till vår Hemavdelning 14/8 2023 - 31/3 2024.

Vi erbjuder dig

I den här tjänsten ansvarar du för att projektleda ombyggnationer på Hemavdelningen inför jul och kommande säsong. Du kommer att ha ett tight samarbete med samarbetspartners, inköpare och byggföretag. Ditt uppdrag är att få alla i ditt projekt att jobba åt samma håll mot en tydlig mål och budget.

Du ingår i varuhusets projektavdelning och har ett tätt samarbete med dina kollegor. Du rapporterar till Projekt & fastighetschef.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig;

  • 3-5 års arbetslivserfarenhet inom retail
  • Meriterande med en utbildning inom projektledning
  • Erfarenhet av att driva projekt
  • Kunskaper i Office och CAD
  • Goda kommunikationskunskaper i svenska och engelska

Som person är du positiv och välkomnar utmaningar. Att vara lösningsorienterad är ett måste. Du behöver vara strukturerad och noggrann. Vidare är du kreativ och analytisk samt van att ta egna initiativ och våga tänka utanför boxen. Du ska ha en bra samarbetsförmåga samtidigt som du gärna få ha ledarskapegenskaper. Åhléns är ett värderingsstyrt företag med ett starkt engagemang och därför har du en stark drivkraft till att starta igång samt följa upp projekt.

Tjänsten är en projektanställning på heltid. Vi ser gärna att du kan börja hos oss enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och intervjuer kan påbörjas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är ambitiösa och vill ge allt på jobbet men värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha 18 år.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej