Inaktiv platsannons

Visual Merchandiser barnavdelningen 38,25 till Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 6 juli 2023
Arbetsuppgifter

Brinner du för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör? Med en inställning att ingenting är omöjligt ser du lösningar mer än utmaningar.
Då kanske du är den Visual Merchandiser vi söker till vårt flagship varuhus Åhléns City Stockholm? Vi söker dig som vill vara med på vår förändringsresa och därför bör du trivas med att arbeta i högt tempo och har förmågan att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag med ett starkt affärsmannaskap.

Vi erbjuder dig

Som Visual Merchandiser på Åhléns ansvarar du för varuhusets visuella säljmiljö och arbetar utifrån ett givet butikskoncept. I denna roll kommer du tillsammans med ett team utveckla vår barnavdelning.

  • Initiera, planera och genomföra förändringar som utvecklar vår barnavdelning.
  • Utveckla, entusiasmera och inspirera att prova och tänka nytt i linje med vår vision och vårt kundfokus.

Du jobbar i team som tillsammans sätter en plan för vår nya barnavdelning. Du rapporterar till VM Chef.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Minst 5 års erfarenhet från liknande roll, meriterande är erfarenhet av att ha jobbat med sortiment för barn, mode och leksaker.
  • Erfarenhet från både praktisk och teoretisk arbete. Exempelvis meriterande att ha skapat guidelines fr en central position gentemot butik.
  • En utbildning inom Visual Merchandising eller har likvärdiga studier.

Du är självgående och ett föredöme i planering och att ta emot och ge feedback. Din inställning är positiv, målinriktad och flexibel. Vidare är du kreativ och analytisk samt van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning tom 31/12 2023 på 38,25. Vi ser gärna att du kan börja hos oss omgående.

Urval kommer att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag! Viss fördröjning kan ske i återkoppling pga sommar/semester tider.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns! *

För att jobba hos oss behöver du ha 18 år.

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej