Inaktiv platsannons

Varuplockare till Herravdelningen Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Är du snabb, ansvarsfull och tycker om ett fysiskt arbete? Då kanske du är den Varuplockare som vi söker till vår Herravdelning på Åhléns City Stockholm.

Vi erbjuder dig

Arbetet som Varuplockare på Åhléns innebär bl. a. att:

  • Bidra till god varuvård och välfyllda säljmiljöer i varuhuset
  • Dagligen effektivisera och utveckla arbetssätt för att nå uppsatta tidsmål
  • Skapa sig bra produktkunskaper om varorna vi handhar

Du kommer att arbeta nära och tillsammans med andra Varuplockare, Visual Merchandisers och Säljare för att ge den bästa upplevelsen till alla våra kunder – alltid. Du kommer att rapportera till Avdelningschef för herravdelningen.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • God kommunikativ förmåga och har lätt att skapa goda relationer
  • Trivs med ett fysiskt arbete och har ett högt tempo
  • Erfarenhet inom detaljhandel med inriktning mode
  • Meriterande om du har jobbat med liknade arbetsuppgifter

I den här rollen krävs det att du är organiserad och effektiv. Du behöver kunna planera upp din dag och vara självgående, samtidigt som det krävs att du är en bra teamplayer. Du är flexibel, uthållig och lösningsorienterad. På ett naturligt sätt tar du egna initiativ och får saker gjorda. Det är en fördel om du är morgonpigg eftersom dina arbetstider är förlagda på tidig morgon och förmiddag. Du bidrar till att vi har kul tillsammans och representerar Åhléns i allt du gör!

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Just nu kan du söka en tillsvidaretjänst på 25h/v med en inledande provanställning på 6 månader. Du kommer gå på schema måndag - fredag ca 07:00-13:00, men helger kan ibland tillkomma. Tjänsten ska tillsättas 1/9-2024 men vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag, eftersom urval kan komma att ske löpande.

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

17-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb