Inaktiv platsannons

Internkommunikatör till Alecta i i Stockholm

Alecta söker efter en Internkommunikatör till Alecta.

Om tjänsten

Vill du bidra till att skapa glädje, engagemang och stolthet för en verksamhet som skapar trygghet för många, nu och i framtiden? Är du en duktig kommunikatör som är intresserad av människor och som trivs i en varierande roll? Då kan detta vara något för dig! Alecta är ett företag med 320 medarbetare. Vi är en organisation med stora ambitioner som arbetar för våra 2,6 miljoner privatkunder och 35 000 företagskunder. Vi förvaltar idag ca 1200 miljarder och vårt uppdrag är att ge tjänstepensionen så stort värde som mö ; På Kommunikationsavdelningen är vi idag 14 personer med olika spetskompetenser. Vi jobbar med alla typer av uppgifter som förekommer på en kommunikationsavdelning och samarbetar med andra avdelningar på Alecta och olika externa partners. För att utveckla vårt arbetssätt och dra nytta av våra olika styrkor har vi under våren börjat arbeta agilt. Din roll hos oss Som internkommunikatör hos oss får du möjlighet att vara med och lyfta fram Alecta och medarbetarnas arbete på bästa sätt. Genom att driva vår kommunikation i interna och externa kanaler bidrar du bidrar till att stärka vårt arbetsgivarvarumä ;Du arbetar med vårt intranät, sociala mediekanaler och interna event - stora som små. Hos oss får du ett roligt och omväxlande jobb där dina arbetsdagar innehåller både kreativitet och administration. Du kommer bland annat arbeta med att:
  • Ta fram digitalt material och innehåll i form av text och bild framför allt för intranätet men även för våra sociala medier.
  • Koordinering och stöttning i olika events och projekt.
  • Arbeta med och utveckla vår interna kommunikation. Med allt från nyheter och intervjuer för vårt intranät, interna kampanjer och andra kommunikationsaktiviteter till inlägg i sociala medier, som speglar vardagen på Alecta.
  • Rycka in i andra uppgifter som är vanligt förekommande på en kommunikationsavdelning.
Om dig Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation och media eller motsvarande. Du kanske är i början av din karriär eller har några års erfarenhet från en liknande roll. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att filma och göra enklare redigering i mobilen. Du är en duktig skribent som tycker om att skriva och är van att arbeta självständigt, gillar att samarbeta och uppskattar omväxling. Som person är/har du;
  • Nyfiken, prestigelös, självgående och flexibel.
  • Lyhörd och bra på att bygga relationer.
  • Förmåga att arbeta självständigt, men uppskattar att ingå i ett team av kollegor.
  • Lätt för att samarbeta och kommunicera.
Du arbetar strukturerat, är noggrann och ser leverans som en självklarhet. Du trivs med många kontaktytor och du får energi av att ha flera olika projekt igång samtidigt. Urvalsprocessen Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Observera att vi även gör bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Kontakt och ansökan Sista ansökningsdag är 31 ; Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Marknadsföring / PR
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Marknadsföring / PR | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola