Inaktiv platsannons

Tempo Gullbrandstorp till salu och söker handlare

Bli handlare inom... Tempo i Gullbrandstorp ligger nu ute till försäljning och nu nu söker vi dig som idag är handlare eller butikschef och som vill äga och driva en egen butik...

Om tjänsten

Bli handlare inom Tempo

Tempo i Gullbrandstorp ligger nu ute till försäljning och nu nu söker vi dig som idag är handlare eller butikschef och som vill äga och driva en egen butik inom Tempo. Möjligheten finns att förvärva en Tempobutik i Gullbrandstorp i Halmstad kommun.

Tempo Gullbrandstorp omsätter ca 19milj, med mycket god lönsamhet. Gullbrandstorp ligger på ett läge där omsättningen ökar under sommaren och i ett växande område.

Handlarrollen

Som Handlare inom Tempo är du egenföretagaren som arbetar nära dina kunder, något som är fantastiskt roligt och som triggar din professionella och personliga utveckling. Samtidigt som du arbetar självständigt när du driver din egen butik så blir du en del av gemenskapen inom Tempokedjan samt får del av vår trygghet, stöd och våra konceptuella ramar. Du kommer att ha det yttersta ansvaret för butiken, något som innefattar allt från försäljning, lönsamhet och personal. Inom Tempo får du även ta del av ett centralt marknadsföringsprogram som bidrar till att förbättra dina förutsättningar att kommunicera med dina kunder. Du har utmärkta möjligheter att påverka din vardag och dra nytta av din kännedom om den lokala marknaden. Med Tempokonceptet som ledstjärna utvecklar och leder du dina medarbetare i den dagliga driften – allt för att skapa en butiksupplevelse som överträffar kundernas förväntningar

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning, tycker om att arbeta med människor – både kunder och medarbetare – är en förutsättning för rollen. Dessutom ska du ha dokumenterad erfarenhet av att driva butik och vana av budget-, resultat- och personalansvar. Förutom ett engagerande och coachande ledarskap, en förmåga att skapa struktur och ett planerande tillvägagångssätt är det mycket viktigt att du förstår nyttan med att samarbeta med övriga Tempokedjan. Det kan du exempelvis göra genom att bidra med dina kunskaper och din erfarenhet. Med hjälp av din energi och din positiva handlingskraft kommer du att skapa effektiva samarbeten och en butik där både medarbetare och kunder trivs och inspireras.

Om oss

Tempo är butikskedjan där det ska vara nära till bra mat och service. Vi har närmare 130 butiker i Sverige och ingår i samma organisation som Hemköp inom Axfood. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas. Tempo ingår i Axfoodkoncernen.


Om du vill veta mer om Tempokedjan, kontakta konsulent Annika Nilsson, annika.nilsson@hemkop.se och vill du veta mer om butiken kontakta handlare Sam Lilja sam.lilja@tempo.se ,072-5010607.

 Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt med sista ansökningsdag den 2023-07-15.

Länk till Tempos annonssida;

 

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: 

 


 

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gullbrandstorp
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej