Inaktiv platsannons

HR Business Partner till Dagabs nya logistikcenter i Bålsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Vill du vara med om en unik möjlighet att skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning på en arbetsplats med en kultur där våra gemensamma kärnvärden vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans är ledorden? 

 

Vill du vara en del av ett stort nationell HR team där vi alla är en affärsnära HR partner som vidareutvecklar och implementerar gemensamma processer och arbetssätt som stöttar företaget att uppnå sina mål? 
Nu förstärker vi vårt HR-team och söker ytterligare en HR Business Partner till Dagabs nya logistikcenter i Bålsta där du har en roll med stor möjlighet att påverka utvecklingen av Dagabs uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln.

Om rollen

I Bålsta bygger vi på Dagab upp ett helt nytt logistikcenter och en organisation som kommer bli unik i sitt slag. Anläggningen blir högautomatiserad och anpassad för att leverera mat och andra varor antingen genom varuförsörjning till butiker eller e-handel. I vårt logistikcenter, som nyligen satts i drift 2023, är organisationen och människorna som bygger verksamheten det viktigaste och helt centrala för vår framgång. Idag är vi ca 300 medarbetare - på sikt blir vi en stor och helt ny arbetsplats i sitt slag för över 1000 medarbetare.


Som HR BP i Bålsta är du en del av ett team bestående av en HR BP och en HR-ansvarig med uppdraget att skapa bästa möjliga förutsättningar för organisationens ledare att tillföra värde i sitt ledarskap och på så sätt få medarbetare som trivs, utvecklas, presterar och bidrar till att verksamheten når sina mål. 

Det här får du arbeta med

HR kommer initialt att ha en viktig roll i att stötta organisationen i att attrahera och rekrytera våra framtida medarbetare. Det kommer säkert att bli riktigt utmanande – vissa av yrkesgrupperna vi söker tillhör bristyrken. 


I uppdraget ingår också att skapa och utveckla HR-relaterade processer samt arbetssätt och hjälpa våra ledare och chefer i vår tillväxt av verksamheten. De flesta processer finns förstås redan i företaget – men vi behöver också kunna utmana befintliga rutiner och arbetssätt när vi tror att det gynnar verksamheten. 
Vi finns nära verksamheten för att coacha, utmana och fortsatt utveckla våra ledare inom våra HR-områden som rekrytering, arbetsrätt, förhandling, rehabilitering, kompetensutveckling, lönesättning och andra förekommande HR-frågor.

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen har du en relevant akademisk utbildning eller motsvarande och har hunnit skaffa dig ca fem års erfarenhet av brett HR-arbete och vana att driva HR-processer och utveckla arbetssätt. Du har hög integritet, är bra på att bygga relationer och skapa förtroende i organisationen. Då vi är ett litet HR-team behöver vi både tillsammans och var och en för sig vara redo att hantera alla uppdrag där du behöver vara initiativtagande, kunna arbeta självständigt i olika uppdrag, ta beslut och inte vara rädd för att ge dig in i och hantera svåra och utmanande situationer.


Tjänsten är en tillsvidareanställning med startdatum enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Rollen är placerad i Bålsta men det kan förekomma resor till övriga orter inom regionen. Du kommer rapportera till HR-ansvarig i Bålsta. 

Övrigt

Eftersom vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare utför vi slumpvisa drogtester på vår arbetsplats och tillämpar också drogtester i samband med rekryteringen.

Publicerad den

17-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb