Inaktiv platsannons

Teamchef kassa, Eurocash Storlien Fjellhandel (vikariat)

Om tjänsten

Vi som jobbar på Eurocash är stolta över vår framgångsrika gränshandelskedja som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu behöver vi fler medarbetare som vill jobba tillsammans med oss på Eurocash.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

För dig som vill ha ett övergripande ansvar för en eller flera avdelningar och arbetsleda medarbetare är rollen som Teamchef helt rätt.

 

Ditt ansvar kommer vara:

  • Inköp och försäljning

  • Tillsammans med teamet säkra uppföljning av bruttovinst och försäljning

  • Att avdelningen uppnår våra gemensamt ställda mål.

  • Säkra lönsamhet och efterlevnaden av rutiner

  • Personalansvar

 

Kunden är kärnan i vår verksamhet. Därför är den dagliga kundkontakten viktig för att skapa en positiv butiksupplevelse, ordning och välfyllda hyllor. Tillsammans med ditt team säkrar du att rätt förutsättningar finns i det dagliga arbetet såsom rätt bemanning, rätt information och en god arbetsmiljö att trivas i. Du ingår i butikens ledningsgrupp och tillsammans planerar ni det taktiska och det operativa både på kort och lång sikt. 

Det här förväntar vi oss

För att du skall lyckas i rollen så drivs du av lönsam försäljning och tycker om att arbeta med människor. Har grundläggande kunskap i ekonomiska nyckeltal och har vana att leda i en butiksmiljö. Du behöver vara en god kommunikatör för att leda och utveckla butikens viktigaste tillgångar, våra medarbetare. Gillar du en dynamisk miljö och få lagets alla spelare att briljera då är detta något för dig.

 

För oss är mångfald en affärsmöjlighet och vill uppmuntra till att söka våra tjänster. Vi har löpande intervjuer så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så tveka inte att skicka in din ansökan idag.

 

Tjänsten avser ett längre vikariat på heltid. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger. Självklart har vi lön enligt kollektivavtal.

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet.

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Storlien
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Storlien | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb