Inaktiv platsannons

Montör till elmotor montering Volvo Cars Skövde i Skovde

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Allt vi gör börjar med människor.
Vårt mänskliga fokus är det som gör oss annorlunda från alla andra bilföretag, och det är det centrala i allt vi skapar. Om du vill vara med oss i vårt uppdrag att förenkla människors liv, erbjuder vi dig en chans att växa tillsammans med andra talangfulla människor som vill göra skillnad. 

 

Vad erbjuder vi
Volvo Car Propulsion Components (VCPC) har som inriktning att du som montör ska ta ett allt större ansvar för den dagliga produktionen och driften. Det innebär att samtidigt som du ansvarar för den löpande produktionen tar du tillsammans med laget allt större ansvar för att lösa problem och förbättringar kopplat till underhåll, produktionsteknik och kvalitet. Där är ditt personliga engagemang och ansvar viktigt, du vill engagera dig, ta ansvar och utveckla dig själv. 
Nu fortsätter vi rekrytera montörer till vår nya Elmotor-produktion för att fortsätta in i framtiden. Arbetet innebär skiftarbete antingen under varierande dag- och kvällsskift, eller nattskift. 
Vi värderar mångfald högt. Det innebär att dina kollegor och ledare kan ha en helt annan bakgrund än den du själv har. Det är därför av största vikt för oss att våra medarbetare visar respekt för varandra och den uppgift som var och en har att utföra. 
Vi söker just nu medarbetare till både tvåskift (dag- och kvällsskift) och nattskift, som kommer starta senare i höst.

 

Vad kommer du att utföra 
Som medarbetare hos oss ingår monteringsarbete av elmotorer i en ren och fin produktionsmiljö samt användning och hantering av monterings- och provningsmaskiner.
Som montör arbetar du med montering av motorer med hjälp av maskiner. Det innebär att köra, övervaka och förvalta ett ägandeskap av produktionsmaskiner med avseende på kvalitet och effektivitet. Du bidrar kontinuerligt till ditt lags framgång genom att du i ditt dagliga arbete följer våra gemensamma arbetssätt och metoder beskrivna i vårt produktionssystem VCMS (Volvo Car Manufacturing System). 
I ditt arbete hos oss på Volvo Cars arbetar du metodiskt för att bibehålla och förbättra avdelningens mål. Förbättringsarbete är viktigt hos oss och inom ramen för VCMS ger du förslag på och bidrar till utveckling av verksamheten. Med andra ord innebär arbetet att tillverka produkterna enligt kundernas krav och ingå i ett ständigt pågående förbättringsarbete.

 

Du och dina färdigheter
Du har fullgjort gymnasieutbildning med godkända betyg i Svenska 1/a, Engelska 5/a, Matematik 1/a och Samhällskunskap 1/a. Du har ett genuint teknikintresse, generella IT-kunskaper och kan göra dig förstådd i tal och skrift på svenska och engelska. Körkort och truckkort är meriterande. Teknisk utbildning, annan utbildning som är relevant för yrket som montör eller motsvarande yrkeskunskap inom området är också meriterande.

 

Vem är du?
För att trivas i rollen är du en person med stort engagemang kring produktion (montering, bearbetning och logistik) och trivs i en miljö där du ständigt får arbeta med förbättringar för att nå en säker och effektiv produktion med hög kvalité. För oss är det viktigt att du är engagerad, noggrann och har ett intresse för problemlösning samt förbättringsarbete. 
Du har engagemanget och förmågan att lära dig själv och att lära andra med ett tekniskt intresse i grunden. Du är en lagmedlem som respekterar, stödjer och inspirerar andra i din omgivning och du trivs med att samarbeta med andra och ser fördelarna av att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål. 

 

Ansökan och frågor om tjänsten
För att vara aktuell i rekryteringsprocessen, var vänlig ladda upp CV och personligt brev tillsammans med din ansökan. Du kommer i ett senare steg bli ombedd att ladda upp dina betyg. Under vår rekryteringsprocess kommer vi att utföra bakgrundskontroll, drogtest och kan komma att utföra praktiskt test i fabriken. 
För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Supervisor Sandra Ekholm på telefon +46768547634 eller Björn Anderberg på telefon +46723915296. För frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryterare Marcus Hillemyr på marcus.hillemyr@volvocars.com.
Sista ansökningsdatum är 14.8.2023. Vänligen notera att på grund av GDPR kommer ansökningar som inkommer via mejl inte att behandlas.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vilka är vi? 
Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna. 

 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering. 

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skovde
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | IT | Heltidsjobb (erfaren)