Inaktiv platsannons

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker servitris/servitör till Saluhallen i Göteborg

Om tjänsten

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker servitris/servitör till Saluhallen
Liseberg AB

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker? 

Om vår arbetsplats
På Liseberg Grand Curiosa Hotel har vi ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. Just nu söker vi servis till vår restaurang Saluhallen. Det här är restaurangen som täcker upp det mesta. Sida vid sida väntar maträtter för alla smaker för både stora och små. Här kan vi ta emot över 500 gäster, och restaurangen har en generös öppettid-centralt belägen vis hotellets lobby.

Arbetar du inom Servis-teamet så kommer du att ha Sandro som chef, du hittar hans kontaktuppgifter nedan. Tveka inte att ta kontakt om du har frågor! 

Hur vi arbetar 
Våra servismedarbetare ska med positivitet och nyfikenhet kunna servera våra gäster, rekommendera såväl mat som dryck samt vara en ambassadör för restaurangen och dess tematisering. 

Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa Hotel är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi söker dig som gärna genomgått restaurangutbildning alternativt har serviserfarenhet i din ryggsäck, gärna inom verksamhet såsom hotell eller service/besöksnäring. Har du begränsad erfarenhet i yrket så stöttar vi dig självklart så att du kan utvecklas vidare i yrket och känna dig trygg med dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter även att du har god hygienkännedom och öga för att våra miljöer är fina, rena och fräscha. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som servismedarbetare på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Publicerad den

17-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej