Inaktiv platsannons

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Kock (inriktning Breakfast) i Göteborg

Om tjänsten

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Kock (inriktning Breakfast)
Liseberg Grand Curiosa Hotel

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats. Nu söker vi dig som med positivitet och nyfikenhet vill ta dig an nya utmaningar som kock i vårt köksteam Breakfast.

Innan dagen startar på riktigt ska hotellets gäster laddas med vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé. Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där vi kommer kunna ta emot upp mot två tusen gäster under högsäsong. 

At arbeta som Kock på Breakfast
Våra kockar ska på ett effektivt och smaksäkert sätt brinna för att förbereda, genomföra och avsluta matlagning i våra kök. Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa Hotel är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. Som en del av frukostgänget kommer du att synas i verksamheten- här är du en del av gästens resa genom måltiden och kan göra morgonstunden till något helt speciellt!

Vem är du?
Vi söker dig som genomgått en kockutbildning alternativt har minst två års kockerfarenhet i din ryggsäck, gärna inom verksamhet såsom hotell eller service/besöksnäring. Du har god hygienkännedom och ett öga som ser till att våra miljöer är fina, rena och fräscha. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Just till dessa tjänster är det självklart att du är morgonpigg och värdesätter att du i stället har mer ledig tid på eftermiddagen! Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej