Inaktiv platsannons

Souschef till Lisebergs personalrestaurang Köket (tillsvidareanställning) i Göteborg

Om tjänsten

Souschef till Lisebergs personalrestaurang Köket (tillsvidareanställning)
Liseberg AB

Liseberg har något för alla. Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt.

Nu söker vi en ny kollega- en ny souschef som vill bidra till att Lisebergarna får en god och trevlig matupplevelse under en annars fartfylld arbetsdag!

Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som souschef på personalrestaurangen KÖKET är du köksmästarens högra hand och ansvarig för menyplanering och daglig driftplanering. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete. Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav, du ska även ha god pedagogisk förmåga. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och värdesätter att få arbeta med högklassiga och ekologiska råvaror och det koncept som vi arbetar utifrån. Har du intresse och vana av att arbeta matsmart och med hållbarhetstänk är du rätt person för oss, då vi arbetar med "Generation Waste"! 

Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Du söker utmaningar och yrkesutveckling och har ett genuint servicetänk när du utför ditt arbete. Det är viktigt att du är stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt. Du behöver även ha god datorvana och vara bekväm med svenska och engelska i tal och skrift.

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej