Inaktiv platsannons

Produktionsplanerare till Hammarbydepån MTR Tech i Stockholm

... I rollen som produktionsplanerare kommer du ha en viktig roll i arbetet med att planera och bereda produktion av komponentupparbetning samt vara delaktig i...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionsplanerare kommer du ha en viktig roll i arbetet med att planera och bereda produktion av komponentupparbetning samt vara delaktig i implementering och optimering av nya processer och produktionsflöden av nya komponenter.

Arbetet innebär:
Skapa och ansvara för prognos- och detaljerade produktionsplaner både på kort och lång sikt.
Säkerställa så att gränsvärden för underhållsintervall inte överskrids och att planering följer trafikbehovet.
Administrera arbetsordrar, arbeta med uppföljning och rapportering vid avvikelser.
Vara länken mellan materialplanering, strategisk underhållsplanering, depåplanerare och produktion.
Delaktig i utveckling och förbättring av tillverknings- och monteringsprocesser för produktionsflöde, balansering och tidanalyser.

Vi har depåer på nio olika platser i Stockholm; Bro, Älvsjö, Södertälje, Vällingby, Rissne, Högdalen, Nyboda, Norsborg och Hammarby (komponentverkstad). Vi söker nu en produktionsplanerare till Hammarbydepån. Du rapporterar till Planeringschef och tjänsten avser heltid med tider förlagda på dagtid, måndag-fredag.

Kvalifikationer

Som person är du strukturerad och har god prioriteringsförmåga. Du har en god social förmåga då rollen har många samarbetsytor. När du arbetar har du även ett proaktivt förhållningssätt och förstår vikten av att följa upp ditt eget arbete. Du gillar att arbeta mot mål och drivs av att ständigt söka nya vägar för att förbättra din prestation.

Färdigställd gymnasieexamen.
Två års tidigare erfarenhet av logistik-/produktionsplanering eller motsvarande.
God IT-vana och kan med lätthet sätta dig in i nya system och arbeta med Excel.
God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska.

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hivi Hirori, rekryteringsansvarig, via hivi.hirori@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-07-27
Referensnummer: C146880

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • rekrytering@mtr.se

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)