Inaktiv platsannons

Utbildningskoordinator till MTR i Stockholm

... Som Utbildningskoordinator fungerar du som spindeln i nätet och jobbar med utbildningsfrågor i den dagliga verksamheten inom MTR, MTR Academy och vår egen Yrkeshögskola...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som Utbildningskoordinator fungerar du som spindeln i nätet och jobbar med utbildningsfrågor i den dagliga verksamheten inom MTR, MTR Academy och vår egen Yrkeshögskola som har utbildningar för både Tågtekniker och Lokförare.

Du ingår i Utbildningsavdelningen som är en enhet inom HR och en central supportfunktion till alla MTR Nordics verksamheter. Du kommer dagligen att ha kontakt med både kollegor, utbildare och utbildningsplanering inom alla bolag inom vår koncern. Övriga arbetsuppgifter innefattar bland annat budgetarbete, planering, uppföljning, administrativt stöd och projektledning av interna projekt.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Utbildningsplanering och administration av ledar- och specialistutbildningar
För Yrkeshögskolan, delta i antagningsarbetet och yrkeshögskolans arbetsgrupp
Ansvara för rapportering och kvalitetsuppföljning
Delta i och ta fram underlag för budget
Administrering av registrering av behörigheter
Ansvarig för funktionsbrevlåda för kompetensutveckling
Koordinering för utbildningsplanering, utbildare, Learning & Development Business Partners samt Yrkeshögskolan
Koordinera teamet i olika aktiviteter

Kvalifikationer

Som person är du strukturerad, engagerad och resultatorienterad. Du är proaktiv i ditt arbetssätt, har en god relationsbyggande förmåga och kan på ett enkelt sätt samarbeta och kommunicera med olika parter. För att trivas hos oss på MTR är det viktigt att du är en lagspelare som kan behålla lugnet även när det dyker upp brådskande händelser. Du trivs i en miljö med hög förändringstakt och du har en vilja att utvecklas och också bidra till verksamhetens utveckling. Vi vill att du ska känna att du har världens roligaste jobb hos oss!

Vidare har du:
Relevant utbildning inom ekonomi, administration eller liknande.
Minst två års erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter
Goda kunskaper i officepaketet, framför allt i excel och powerpoint
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Saba Cloud / Visma Talent.

Avslutningsvis är det viktigt att du trivs i en organisation där det händer mycket och du är komfortabel med att växla mellan strategiska frågor och operativt arbete.

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Beatrice Björnsdotter, Talent Acquisition Partner, på beatrice.bjornsdotter@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Pendeltågen i Stockholm fyller en viktig samhällsfunktion. Vi kör cirka 60 procent av alla järnvägsresor i Sverige och resandet ökar hela tiden. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och som vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-08-01
Referensnummer: C145935

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Peter Theorell Chef Operativa Utbildningar

    Mail:

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)