Inaktiv platsannons

Städare till Stena Line i Göteborg

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo letar efter nya medarbetare inom housekeeping på Stena Germanica och Stena Scandinavica i Göteborg. Som anställd hos oss är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Housekeeping handlar om att städa och bädda hytterna på färjan. Det är ett viktigt jobb som påverkar resenärernas upplevelse av resan. Du måste ha en bra känsla för service. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo, där du prioriterar och ser lösningar. Arbetsuppgifterna utförs enskilt men du har nära till kollegor och arbetsledare.

Din profil
För denna roll söker vi dig som har goda kunskaper i svenska. Som person är du noggrann, punktlig och flexibel. Vår verksamhet pågår varje dag varför vi ser det som viktigt att du kan vara schemalagd på veckans alla dagar. Det är meriterande, men inget krav, om du har tidigare erfarenhet av professionell städning.  

Om tjänsten
Tjänsten avser en visstidsanställning där arbetspasset startar kl. 09:30 på morgonen och slutar cirka kl. 15:00. I första hand söker vi personer som kan arbeta från mars/april till september. Vi söker även personer som bara kan arbeta sommarperioden juni-augusti. Det finns goda förutsättningar för att få en förlängd anställning. För tjänsten krävs kontroll i belastningsregistret, samt ett web-test i ISPS koden. Vi berättar mer om det vid en eventuell intervju. 

I Sodexo får du en seriös arbetsgivare som värdesätter allas unika värde. Lagandan är stark och vår ambition är att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och ett förmånspaket som bl.a. innehåller lunchkort och personalrabatter på hotell och annat.  

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb