Inaktiv platsannons

1:e Servis till Kämpasten i Sigtuna

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

1:e Servis till Kämpasten med ”kanske branschens bästa arbetstider” 

Vi söker en 1:e servis till vår fina anläggning Kämpasten i Sigtuna alldeles nere vid Mälarens strand. Kämpasten är ett hotell – och konferensanläggning med 116 rum och möteslokaler för upp till 75 personer. Vi erbjuder en professionell och personlig service med högsta kvalitet på mat och dryck samt ett gott och hållbart värdskap. 

Nu söker vi dig vars mål är att varje gäst skall få en unik upplevelse. Din förmåga att se varje gästs speciella förväntningar är nyckeln till vårt goda värdskap. Som 1:e Servis och skiftledare är det givet att du också är bra på att förstärka teamkänslan och motivera medarbetarna så att vi alltid presterar på högsta möjliga nivå. Ditt intresse för helheten av mat, dryck samt service och att kommunicera denna är en viktig faktor.  

Vi har två matsalar och ett superkök. Våra gäster kommer från hela världen så vi vill att du kan både svenska och engelska i tal och skrift.  

Personliga egenskaper: 
Glad och trevlig
Tänka utanför ”boxen”
God samarbetsförmåga
Flexibel och prestigelös
Mycket hög servicenivå
Kunna prata inför stora grupper både på engelska och svenska
Ha ett stort intresse för mat & dryck i kombination

Kvalifikationer: 
Mångårig erfarenhet från restaurangarbete
Gilla att arbeta mot högt uppsatt mål
Erfarenhet av arbetsledning

Arbetstider: dagar och kvällar men ytterst sällan helger så vi tar ofta helg på fredag eftermiddag. Som sagt, kanske branschens bästa arbetstider.

Välkommen med din ansökan. Vänta inte med att skicka in då vi anställer löpande.
För mer information kontakta restaurangchef, Freddy Lambiet på 070–2369169 eller freddy.lambiet@sodexo.com. 

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=6618&rmlang=SE

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sigtuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sigtuna | Restaurang | Deltidsjobb