Inaktiv platsannons

Receptionist till natt-teamet i Göteborg

Om tjänsten

Receptionist till natt-teamet
Front Office Team

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Receptionist till "natt-teamet" på Gothia Towers

Vi söker dig som har ett högt engagemang och som trivs med att jobba i team. Vi ser att du är driven, strukturerad och noggrann. Du gillar att ge service, är lyhörd för vad gästen vill ha och har en varm och välkomnande personlighet. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs.

Kvalifikationer och Personlighet
Vi letar efter dig med erfarenhet från servicebranschen och som tidigare har arbetat i reception eller liknande. Som person har du ett gediget och naturligt intresse för människor, är handlingskraftig och har lätt för att samarbeta, både med gäster och kollegor. Tidigare erfarenhet från nattarbete samt kunskaper i hotellsystemet Opera är meriterande. Du bör även ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Beskrivning av arbetsuppgifter på natten
I tjänsten som nattreceptionist arbetar du både med sedvanliga arbetsuppgifter så som  in- och utcheckning, parkering av gästers bilar samt telefonväxel samt andra administrativa uppgifter så som data-backuper, fakturahantering och viss redovisning.

På natten förbereder du bl.a. för dagens ankommande gäster, ställer fram tidig "expressfrukost" och förutom receptionist är du även hotellets Guest Service, Housekeeping och allt-i-allo, man gör helt enkelt det som behöver göras för att gästerna skall få en så bra vistelse som möjligt.

Körkort B (manuell växel) är ett krav och man skall känna sig bekväm med att köra våra gästers bilar.

Tillsammans med hotellets säkerhetsvakt så säkerställer du och dina kollegor i nattreceptionsteamet att hotellet nattetid är en säker plats att vistas på för alla gäster, man patrullerar i hotellobbyn med jämna mellanrum för att ha kontroll på vilka som vistas där och varför.

Tjänstgöringsgrad och Arbetstid
Tjänstgöringstsgraden är 78.75% (i genomsnitt 31,5 tim/vecka). Arbetstiden är kl. 22:30-07:30, mån-mån. Man jobbar varannan vecka och är ledig varannan vecka.

På Gothia Towers erbjuder vi ett särskilt "nattavtal" som innebär att om någon från det motsvarande arbetslaget måste sjukskriva sig under sin jobbvecka, behöver någon från motsvarande arbetslag hoppa in och jobba på sin lediga vecka (dock max 2 arbetspass/månad). För detta s k ”Nattavtal” erhåller man en heltidslön (100%) istället för de 78.75% som man är schemalagd.

Nattetid är man vanligtvis tre receptionister i receptionen (varav en är arbetsledare, s k Supervisor) och man ansvarar för både Gothia Towers och Upper House.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader.

Information om tjänsten

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)