Inaktiv platsannons

Spaterapeut till Upper House Spa sökes på 20% & extra vid behov i Göteborg

Om tjänsten

Spaterapeut till Upper House Spa sökes på 20% & extra vid behov

Gothia Towers systerhotell Upper House är ett exklusivt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. Upper House är en del av Gothia Towers.


Upper House Spa är ett exklusivt spa som erbjuder Göteborgs högst belägna hamam, varma stenar, bastur, yoga, gym, lyxiga behandlingar och pooler. Vår spektakulära frihängande utomhuspool är en upplevelse utöver det vanliga.

Om rollen
I rollen som Spaterapeut på Upper House Spa kommer du att ingå i vårt team som tar hand om besökande gäster som bokat SPA-behandlingar och aktiviteter. Du kommer vara del av den dagliga driften där även merförsäljning är en del av arbetet.

Arbetet förutsätter att du är bekväm med att leverera femstjärnig service. Till arbetsuppgifterna ingår även att kvalitetssäkra att vår standard och koncept följs. Du har löpande kontakt och samarbete med flera kollegor såsom receptionister, värdar, terapeuter och instruktörer.

Vem är du
Vi söker dig som är engagerad och positiv, är initiativrik samt tar ansvar. Du är medveten om, och bekväm i, att din roll är en viktig del i gästens upplevelse. Har du tidigare erfarenhet ifrån arbete på femstjärniga hotell, kryssningsfartyg eller liknande ses detta som meriterande. Du presterar alltid ditt bästa och har en förmåga att överträffa gästernas förväntningar.

Du är auktoriserad hudterapeut och/eller certifierad massör. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi ser att du talar svenska och engelska obehindrat och således kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Du är flexibel och tycker om att utvecklas i din roll. Arbete med olika system kommer ingå samt produktförsäljning, så vi ser att du har erfarenhet och intresse av detta. Vi jobbar i ett högt tempo och har roligt på jobbet i ett av de häftigaste yrkena som finns!

Varför ska du välja oss
Du kommer att ingå i ett team som verkligen brinner för service, med målet om att dagligen överträffa gästernas förväntningar.

Tjänsterna som erbjuds:

* Tillsvidareanställning på 20% med schemalagt arbete varannan helg

* Enstaka dagar, dvs. extra vid behov

Information om tjänsten

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb