Inaktiv platsannons

Vi söker glada Receptionister för anställning varannan helg i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker glada Receptionister för anställning varannan helg
Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

Inför hösten behöver vi fylla på vårt fantastiska team i Front Office med ett par nya stjärnor! Har du en sprudlande personlighet, hög arbetsmoral och älskar att ge personlig service - då tror vi du passar hos oss! 

Gothia Towers Front Office är ett stort team med väldigt kompetenta, sprudlande och engagerade kollegor! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter, speciellt nu när mötesindustrin håller på och vaknar ur sin dvala. Ingen dag är den andra lik och du kommer att utmanas varje dag på jobbet, på ett positivt sätt!

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har ett högt engagemang och som trivs med att jobba i team. Vi ser att du är driven, strukturerad och noggrann. Du gillar att ge service och är lyhörd för vad gästen vill ha. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs.  

Vi ser gärna att du har erfarenhet från receptionsarbete på hotell, men även andra delar av hotell- och servicebranschen är meriterande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska och ytterligare språk ses som meriterande. Har du arbetat med bokningssystemet Opera tidigare är det ett plus. Vi sätter stort värde på att intresse och engagemang finns och personlig lämplighet är avgörande.

Arbetsuppgifter
I rollen som receptionist är du den som möter gästen vid ankomst och ser till att gästen får ett trevligt bemötande, rätt information och service under sin vistelse hos oss. Arbetet innebär dagligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning, merförsäljning och administrativt arbete ex. fakturering. Du har löpande kontakt och samarbete med flera avdelningar i huset såsom t ex Housekeeping och Bokning.

Om tjänsten
Tjänsten är på 20%. Vi tror att det passar dig som ex. studerar och vill tjäna lite extra pengar. Vi ser gärna att du även vill jobba på en högre tjänstgöringsgrad under ex. jul- och sommarlov.

Arbetstiden kan vara förlagd till fredag kväll, lördag och söndag. Två dagar varannan helg.

Sista ansökningsdag är 24 juli, men tänk på att rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi ser gärna att du kan starta din introduktion så snart som möjligt.

Frågor om tjänsten kontakta Lovisa Svan, Front Office Manager, lovisa.svan@gothiatowers.com.

Välkommen med din ansökan!

 

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.
Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde juli/augusti 2023
Löneform månadslön enl. avtal
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/179

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb