Inaktiv platsannons

Vi söker både trafikplanerare och trafikutformare till Umeå

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Vi hjälper dig navigera rätt i en föränderlig värld. När städerna växer ökar kraven på en välfungerande infrastruktur. Ett tillgängligt trafiksystem är avgörande för att säkerställa samhällsutveckling och hållbart resande. Samtidigt ställer växande städer, både till antalet invånare och fordon, allt högre krav på välfungerande infrastruktur. Vill du vara med oss och tänka idag för att utforma gatumiljöer som fungerar även i framtiden? Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?
Vi söker dig som vill vara en del av vår gemenskap. Vi jobbar brett inom trafik- och infrastrukturplanering där du har kollegor på flera kontor runt om i Sverige. Vi arbetar efter att gemensamt utveckla verksamheten och varandra för att kunna erbjuda det bästa teamet för uppdragen.

Som medarbetare på Sweco erbjuder vi möjligheterna att utveckla din personlighet och kompetens tillsammans med oss. På Swecos kontor finns alla våra teknikinriktningar representerade, vilket ger dig möjlighet att samarbeta med bland annat våra arkitekter, projektledare, miljöexperter eller väg- och järnvägsprojektörer i olika gemensamma uppdrag.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Som konsult på Sweco är dina arbetsuppgifter varierande där du själv har stora möjligheter att forma dina uppdrag och din vardag. Du kan leda och samordna hela eller delar av våra uppdrag, stora eller små. Vi arbetar alltid i team där du få möjlighet att samarbeta med flera kollegor men även ansvara för delar av uppdragen själv som exempelvis utredare eller utformare.

Vi söker både trafikplanerare och trafikutformare. Vi söker dig som vill arbeta med trafikplanering och/eller trafikutformning av stads- och gatumiljöer.

Hos oss kommer du exempelvis att arbeta med:

  • trafikplanering med utformning som verktyg för att planera och utforma gatumiljöer i olika utredningsskeden.
  • arbeta med olika typer av trafikutredningar för att ta fram underlag till detaljplaner, strukturplaner, planprogram eller motsvarande.
  • hjälpa våra kunder med stöd och rådgivning i planering och utformning av stads- och gatumiljöer för att hitta den bästa trafiklösningen utifrån olika förutsättningar.
  • vårda och utveckla kundrelationer och på sikt sälja in egna uppdrag.

Ledarskapet
Som ledare tror vi på individens egna ansvar och drivkrafter. Vi tror på en kultur där vi hjälper och stöttar varandra så att vi tillsammans kan lösa våra utmaningar. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och varje individs möjlighet att utvecklas.   

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som har:

  • relevant utbildning högskola/universitet alternativt likvärdig erfarenhet förvärvad från yrkeslivet.
  • minst 4 års arbetslivserfarenhet.
  • kunskaper inom trafikplanering inom privat, kommunal, regional eller statlig verksamhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av trafikutformning eller gatuprojektering.

Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas och som vill vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Vi söker dig som tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Förutom dina yrkesmässiga erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. På Sweco värdesätter vi utveckling och öppenhet och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Läs mer om våra tjänster inom trafik- och infrastrukturplanering här:

Ansökan
På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 31 augusti. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej