Inaktiv platsannons

Teknikansvarig inom VS till Malmö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du jobba i ett innovativt team som ständigt arbetar för att utveckla våra kunder? Har du en vilja att utvecklas och utveckla dina kollegor? Vill du ha roligt på jobbet? Då vill vi jobba med dig!

Varför jobba hos oss?
Hos oss får du möjlighet att glänsa med din kunskap och erfarenhet. Genom vårt digitala arbetssätt kommer du att delta i komplexa uppdrag över hela landet. Där vi får och ger kunskapsutbyte med alla våra kollegor nationellt.

På Sweco är vi engagerade och tar stort ansvar för våra uppdrag. Vill du vara med och bidra med din kunskap och kompetens i ett drivet och vetgirigt gäng? Vill du vara med och leverera de bästa och mest hållbara lösningarna till kunden? Då är du varmt välkommen till oss i Malmö!

På Sweco erbjuder vi ett hållbart arbetsliv, en balans mellan arbete och fritid. Ett stort plus är att vi har roligt tillsammans varje dag.

Din framtida roll
Som teknikansvarig kommer du exempelvis att:

  • Ansvara för systemlösningar inom VS
  • Arbeta med en bred kundportfölj inom både offentlig och privat sektor
  • Jobba ihop med ett etablerat gäng med stort förtroendekapital i Malmö
  • Ha möjlighet att styra och planera din egen tid, självklart med utgångspunkt i kundens intresse
  • Ansvara för tekniska detaljkonstruktioner
  • Handleda konstruktörer och stödja uppdragsledare i kontakter med kund

Ledarskapet
För mig är det viktigt att mina medarbetare mår bra och känner att det är inspirerade att komma till jobbet varje dag. I mitt ledarskap värdesätter jag öppenhet och förtroende och drivs av att lyckas med att stötta och utveckla mina medarbetare till att nå sina mål. Jag tror starkt på att framgång skapas av samverkan och av att man delar med sig av sin kunskap och färdigheter på ett prestigelöst sätt.” Ted Raneke, Gruppchef Installation Malmö

Dina erfarenheter
För att passa som teknikansvarig hos oss tror vi att du har:

  • Relevant utbildning från Högskola/Universitet/Yrkeshögskola alternativt likvärdigt förvärvad arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av de senaste 3D-verktygen
  • Självständigt kunna utföra uppgifter kopplat till din roll.
  • Stort kundfokus och lösningsorienterat arbetssätt

Vem är du?
Du trivs med att arbeta i team och aktivt bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt ser samarbete som en naturlig del i ditt sätt att arbeta och att du brinner för tekniken. Du driver dina projekt från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

19-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej