Inaktiv platsannons

Vi söker erfarna trafik- och/eller infraplanerare till Västra Götaland i Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer genom att vara med och utveckla ett tillgängligt trafiksystem för hållbart resande? Hos oss kan du få vara med och förändra samhället – på riktigt!

Vill du gå till jobbet varje dag glad och förväntansfull? Vill du vara på en arbetsplats där vårt arbete tillsammans är en framgångsfaktor? Vill du vara i ett arbetsklimat där nya idéer, förslag, beröm och uppmuntran är naturliga delar, och där du verkligen tycker om dina kollegor? I så fall – Välkommen till Sweco!

Varför jobba hos oss?
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det även viktigt att ha kul på jobbet!

Tillsammans är ett viktigt värdeord för oss. Vi jobbar tillsammans, i stora och små uppdrag. Vi jobbar tillsammans med våra beställare. Vi arbetar över regioner och kompetensområden. Våra medarbetare har mycket bred kompetens och viljan att lära av varandra, både av yngre och mer seniora kollegor. Vi är nyfikna på våra uppgifter, på varandra och på de slutresultat vi tillsammans kan uppnå. På Sweco är samarbetet och nyfikenheten viktiga drivkrafter både för företaget och medarbetarna. Det är så vi utvecklas och tänker nya, innovativa, djärva och utmanande tankar.

Som medarbetare på Sweco erbjuds du möjligheterna att utveckla din personlighet och kompetens tillsammans med oss. På Swecos kontor i Göteborg sitter ett 40-tal konsulter som arbetar med trafikutredningar, -utformning och -analyser samt infrastrukturplanering. I Göteborg finns även alla våra teknikinriktningar representerade vilket ger dig möjlighet att samarbeta med bland annat våra arkitekter, miljöexperter eller väg- och järnvägsprojektörer i olika gemensamma uppdrag.

Din framtida roll
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med trafik- och/eller infrastrukturplanering och vill vara en del av vår gemenskap. Vi jobbar brett inom mobilitet, trafik- och infrastrukturplanering, både för privata aktörer och offentliga beställare. Vi arbetar främst som experter och rådgivare i olika uppdrag, vilket ger oss stora möjligheter att arbeta med många olika typer av frågor och uppdrag.

Som konsult på Sweco är dina arbetsuppgifter varierande där du själv har stora möjligheter att forma dina uppdrag och din vardag. Du kan leda och samordna hela eller delar av våra uppdrag, stora eller små. Du kan även arbeta som handläggare eller expert inom mobilitet, trafik- eller infrastrukturplanering.

Hos oss kan du exempelvis att arbeta med

  • Trafikutredningar för att ta fram underlag till detaljplaner, strukturplaner, planprogram eller motsvarande
  • Utredningar, strategier och policy kring hållbart resande – som gång, cykel, kollektivtrafik, mikromobilitet, påverkansåtgärder med mera
  • Mobilitets- och parkeringsutredningar både för näringslivet och offentliga organisationer
  • Lokaliserings-, åtgärdsvals- och genomförandestudier för statlig och kommunal infrastruktur
  • Trafikföringsprinciper och lösningar för tillfälliga trafikomläggningar

”Som ledare tror jag på att utveckla den enskilde individen utifrån hens förutsättningar och drivkrafter. Jag arbetar för en kreativ och stöttande arbetsplats där medarbetarna vågar utmana och utveckla både sig själva och våra kunder. Samtidigt värnar vi om ett hållbart arbetsliv och att tiden på Sweco ska vara den bästa i medarbetarnas arbetsliv. Tillsammans är ett viktigt ledord för mig och hos oss arbetar vi verkligen tillsammans på riktigt, både i och utanför våra uppdrag.” Maria Lindqvist, gruppchef 

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som har

  • Relevant utbildning högskola/universitet alternativt likvärdig erfarenhet förvärvad från yrkeslivet
  • Minst 4 års arbetslivserfarenhet som konsult eller från arbete på statlig myndighet, kommun eller liknande
  • Kunskaper och erfarenhet inom mobilitet, trafikplanering och/eller infrastrukturplanering inom privat, kommunal, regional eller statlig verksamhet

Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas och som vill vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Vi söker dig som tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Förutom dina yrkesmässiga erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. På Sweco värdesätter vi utveckling och öppenhet och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Läs mer om våra tjänster inom trafik- och infrastrukturplanering på Swecos hemsida.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 31 augusti. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

17-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej