Inaktiv platsannons

Engagerad Elingenjör inom El-/Telesystem till Malmö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vi ser stor efterfrågan av våra tjänster och söker därför nya kollegor som vill arbeta med el- och teleprojektering i spännande uppdrag.

Vi kompletterar nu vårt team i Malmö med ytterligare en konstruktör inom El/Tele och söker dig som vill vara med och ta oss till nästa nivå

El- och telesystemen blir mer och mer komplexa och den tekniska kompetensen är viktigare än någonsin, därför arbetar vi på Sweco med de senaste tekniska konsultverktygen för att kunna optimera för våra kunder. Hos oss värderar vi nyfikenhet och viljan att påverka. Även om vi är ett stort nationellt företag så är den lokala förankringen avgörande för oss. Våra medarbetare är nyckeln till framgång och därför erbjuder vi fortlöpande kompetensutveckling och kunskapsutbyte med kollegorna lokalt på det egna kontoret men även genom våra många kollegor runt om i landet.

Varför jobba hos oss?

Vi förstärker vårt team och vi söker nu en Konstruktör El/Telesystem till vår verksamhet i Malmö. Gruppen där du kommer ingå i består av 14 personer. Vi arbetar i nära samarbete med våra kollegor i Malmö/Lund och tillsammans är vi ca 50 sammansvetsade el-/teleinstallationskonsulter med bred kompetens.

På Sweco är vi engagerade och tar stort ansvar för våra uppdrag. Vill du vara med och bidra med din kunskap och kompetens i ett drivet och vetgirigt gäng? Vill du vara med och leverera de bästa och mest hållbara lösningarna till kunden? Vill du precis som vi göra skillnad på riktigt? Hos oss på Sweco är du med och formar framtiden.

På Sweco erbjuder vi ett hållbart arbetsliv, en balans mellan arbete och fritid. Ett stort plus är att vi har roligt tillsammans varje dag.

Vi sitter i moderna ljusa lokaler på Drottningtorget i Malmö med närhet till tåg-/bussförbindelser. Dessutom har vi ett eget parkeringsgarage i huset för både cykel och bil.

Din framtida roll

Tjänsten som konstruktör inom el- och teletekniska system innebär att du tillsammans med erfarna kollegor upprättar tekniska systemlösningar och projekterar anläggningar för kanalisation, kraft, belysning och tele-/säkerhetssystem. Våra kunder återfinns inom till exempel offentliga samt privata byggnader, industrisektorn, kontorsfastigheter och bostäder.

Du har gärna en bakgrund som el-/teleinstallatör och en relevant utbildning.

På Sweco kommer du involveras i projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Du kommer få möjlighet att arbeta med alla installationssystem inom el-, tele- och säkerhetssystem. Du kommer arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och ritningar. En del av de programvaror vi har till vår hjälp är exempelvis Autocad/Magicad och Revit.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. 

Ledarskapet

”Som ledare är jag närvarande, prestigelös, öppen och driven. Jag inspireras av människor och deras driv. Jag tror på lagarbete och att lyckas tillsammans. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att finnas där för dig och för din utveckling. Jag tror på individens potential och förmåga. Att just Du kan nå oerhört långt, om du själv vill arbeta för det” / Gruppchef Lars Siöström

Dina erfarenheter

För att passa som konsult hos oss tror vi att du har:

  • Relevant teknisk utbildning från Universitet/Högskola/Yrkeshögskola
  • Minst 2 års erfarenhet av projektering som el- och telekonsult
  • Erfarenhet av projektering i CAD och Revit och att med hjälp av kollegor kunna upprätta tekniska systemlösningar, planritningar, scheman etc
  • Goda kunskaper i Office 365
  • Erfarenhet av projektering av byggnader med sjukhusverksamhet, vårdbyggnader och andra byggnader med tekniskt hög komplexitet är starkt meriterande.
  • Erfarenhet som elinstallatör är meriterande
  • Erfarenhet av Revit är meriterande
  • Kännedom om LOU, ABT06, AB04, ABK09 och AMA
  • Svenska språket i tal och skrift (uppdragen kräver det)

Vem är du?

Du har troligtvis idag ett arbete inom El/tele som elkonsult och gärna även med kunskaper/kompetens förvärvad i entreprenadbranschen. Din servicenivå är hög, du är självdriven och du föredrar ett transparent och coachande ledarskap där kommunikation är nyckeln. Du har erfarenhet från projektering av sjukhus- och vårdlokaler.

Du är en engagerad, nyfiken, ansvarstagande person med en vilja att vidareutvecklas och som gärna delar med dig av din kunskap och din kompetens. För att trivas på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Du ser det som en rolig utmaning i att vara med och utveckla vår grupp och våra marknadsområden. 

Vill du vara med i vårt fina gäng och forma framtiden?

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi kommer inte behandla ansökningarna under semestertider utan kommer påbörja rekryteringsprocessen först efter sista ansökningsdag 2023-08-31

Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap?

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej