Inaktiv platsannons

Öppen ansökan till Mätningsteknik – Södra Sverige i Helsingborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

 

Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Falkenberg, Kalmar, Karlskrona, Jönköping och Växjö

”Varför tycker mätningsingenjörerna på Sweco att deras jobb är så roligt? För att de har en ”utmärkt” uppfattning om vad som krävs för att ”mäta upp” till kundernas förväntningar!”

Är du intresserad av att arbeta med mätningsteknik hos oss på Sweco? Vad roligt! Här är du välkommen att registrera dig om det inte finns en ledig tjänst som passar just nu. Beskriv din erfarenhet och kompetens samt var du vill arbeta och vad vill arbeta med, så hör vi av oss om det kommer upp en tjänst som matchar det du söker. 

Varför jobba hos oss?

På Sweco värderar vi laget och allas kompetenser. Vi vet att det bara är när vi samarbetar som vi har rätt förutsättningar för att uppnå det extraordinära. Vill du vara med och utforma framtidens samhällen tillsammans med våra kunder och våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister?

På Sweco får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa ett hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och lever våra värdeord som är nyfikenhet, engagemang och ansvar. 

Vilka är Mätningsteknik på Sweco och vad gör vi?

Vi på Sweco Mätningsteknik är med våra ca 300 medarbetare inom mätningsteknik störst i Sverige på området. Vi är fördelade på kontor över hela landet. Varje kontor har sin unika tillhörighet, med frukostar, aktiviteter, AW:s och andra roliga saker för att lära känna varandra bättre och för att ha roligt tillsammans!

Inom mätningsteknik jobbar vi bland annat med projekteringsinmätning, specialmätning inom industri, 3D skanning, drönarflygning, bygg och anläggning och med uppdrag mot Trafikverket. Här kommer du ha stor möjlighet att själv lägga upp arbetet utifrån kompetens och intresse. Vi arbetar med den senaste tekniken på marknaden och brinner för innovativa, hållbara och smarta lösningar för att forma framtidens samhälle.

Som företag satsar vi på Sweco på ett ständigt lärande med bra kompetensutveckling och interna utvecklingsmöjligheter för chansen att växa och tycka att arbetet är roligt och lärorikt. Vi är en flexibel arbetsplats och det finns ofta möjlighet till både distansarbete och flexibel arbetstid. Vi värderar att må bra på jobbet och ha en sund balans mellan arbete och fritid.

Vi arbetar aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald. Det betyder bland annat att vi arbetar enligt FN:s hållbarhetsmål, att vi finns med på den gröna listan över jämställda börsbolag och att vi rekryterar kompetensbaserat.

Ansökan

Detta är en öppen ansökan där vi löpande tar emot registreringar av spontanansökningar. Om vi hittar ett jobb som matchar din profil så hör vi av oss. Har du frågor eller funderingar om hur det är att arbeta hos oss så får du gärna höra av dig.

Varmt välkommen med din spontanansökan!

Kontakt

Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta Elisabeth Ström, Talent Acquisition Specialist på: elisabeth.strom@sweco.se

eller gruppchef Mätningsteknik, Malmö, Oskar Engman på: oskar.engman@sweco.se

 

#LI-DNI

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

19-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej