Inaktiv platsannons

BIM-ansvarig projektör inom Järnväg/Tele till Stockholm och Uppsala

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Swecos järnvägskonsulter söker nu dig med erfarenhet inom tele som vill arbeta med projektering, granskning, byggplatsuppföljning, besiktning och anbud i ett antal av Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom spårbunden trafik. Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?

Vi erbjuder dig, förutom möjligheten att delta i ett antal av Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom spårbunden trafik, en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister. Då Sweco är etablerat i en rad europeiska länder erbjuds det möjligheter till samarbete med kollegor i hela Europa. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker, specialister och ledare där erfarenhetsutbyte och teamarbete mellan kollegor är en naturlig del. Sweco erbjuder utbildningar inom bland annat teknik och ledarskap via vår egen akademi som ständigt uppdateras baserat på marknadens utveckling.

Din framtida roll

Som BIM-ansvarig järnvägskonsult på Sweco:

  • Ansvarar du för projektering och modellering i några av Sveriges största och mest komplexa infrastrukturuppdrag
  • Kommer du att arbeta i egna uppdrag eller ingå i uppdragsgrupper, vilket ställer stora krav på nära samarbete och kommunikation med såväl kollegor som våra kunder

Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden.

Ledarskapet

”Jag som blir din närmsta chef heter Erik Bengtsson och jag står för ett närvarande och engagerat ledarskap där vi tillsammans sätter och följer upp dina individuella utvecklingsmål. Jag ställer höga krav på eget ansvarstagande och i gengäld erbjuder jag mitt stöd och stor frihet i hur du når dina mål, vilket skapar förutsättningar för en bra balans mellan arbetsliv och fritid.”

Den vi söker – är det du?

Som person vill vi att du är prestigelös och har förmågan att se möjligheter där andra ser svårigheter. Du gillar att vara en i teamet, har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift och har vana av att jobba i projektform. Du är engagerad och driven och kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt sätta upp och hålla deadlines. För att trivas på Sweco, och i gruppen, tror vi att du är en nyfiken och lyhörd person som både vill dela med dig av dina erfarenheter samt lära dig av dina kollegor. Du bör ha minst ett par års erfarenhet av BIM-projektering i Bentley Promis.e, MicroStation eller OpenRail. Bakgrund inom Tele är meriterande men inte ett krav.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

14-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej