Inaktiv platsannons

Miljökonsult inom förorenade områden till Jönköping

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Drivs du av miljöfrågor och speciellt förorenade områden? Vill du fortsätta utvecklas och jobba tillsammans med 12 engagerade och erfarna kollegor? Vi söker dig som tillsammans med oss vill hjälpa våra kunder med deras utmaningar!

Varför jobba hos oss?
Vi vill nu stärka upp vårt team och söker fler kollegor inom förorenade områden till vårt kontor i Jönköping. Om Jönköping inte är ett alternativ för dig så söker vi även kollegor till våra kontor i Helsingborg, Malmö, Karlskrona och Kalmar.

Vi trivs med varandra och har kul på jobbet. Våra medarbetare i Jönköping har lång erfarenhet och idag är vi 12 personer i teamet. Med vår omfattning av erfarenhet och expertis kan vi ge dig förutsättningar att utvecklas i din roll som miljökonsult och erbjuda mentorskap för att stötta din utveckling.

Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Vi har goda marknadspositioner och jobbar med många kunder inom både den privata och den kommunala/offentliga sektorn. Vi jobbar i team och ofta tillsammans med medarbetare på andra orter och inom andra kompetensområden. Våra uppdrag är väldigt omväxlande i omfattning och komplexitet.

Din framtida roll
Du blir en del av vår grupp miljökonsulter inom förorenade områden där du får stora möjligheter att både utvecklas och ta ansvar. Du kommer vara involverad i planering och genomförande av våra uppdrag och i utvecklingen av vår verksamhet.

Du kommer att arbeta som handläggare i både mindre- och större, mer komplexa projekt, inom förorenade områden. Arbetsuppgifterna omfattar exempelvis att utföra och delta i planeringen av fältprovtagningar vid miljötekniska undersökning och miljökontroller av så väl jord, grundvatten, ytvatten och sediment. Vi har uppdrag inom alla olika skeden av arbete med förorenade områden, från inventering till åtgärd.

Utöver detta förväntas du på ett affärsmässigt sätt arbeta i och bidra i våra uppdrag och att säkerställa en hög kvalitet på det vi gör.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant ämnesområde och har läst kurser inom förorenade områden, GIS, miljöbalken eller motsvarande. Erfarenhet av arbete inom förorenade områden och fältverksamhet exempelvis från konsultverksamhet, myndighet eller entreprenör är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt din vilja att utvecklas som miljökonsult inom förorenade områden.

Vem är du?
Som person är du nyfiken, drivande och ansvarsfull. Du är van att samarbeta och gillar utmaningar. Med engagemang och nyfikenhet vill du vara med och utveckla vår egen, såväl som våra kunders verksamhet.

Arbetet innebär kontakter med såväl privata som offentliga beställare, myndigheter och entreprenörer vilket kräver att du har förmåga att anpassa din kommunikation efter din motpart. Du behöver känna dig bekväm i att kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska. Du har lätt för att skapa relationer och har förmåga att självständigt planera, organisera och driva både ditt eget och andras arbete. B-körkort är en förutsättning.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2023-08-31. Urval och intervjuer kommer påbörjas under v. 33 och sker sedan löpande varpå tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej