Inaktiv platsannons

Uppdragsledare inom byggnadskonstruktion till Malmö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Lockas du av möjligheten att jobba i intressanta projekt och med kunniga kollegor? Just nu söker vi byggnadskonstruktörer med erfarenhet av uppdragsledning till vårt kontor i Malmö!

Vill du vara med i vårt team och utforma framtidens hållbara miljöer? Vi vill stärka laget med fler duktiga medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet och vara en del av ett framgångsrikt kontor, tillsammans med ett härligt gäng kollegor med mycket driv och energi. Swecos byggkonstruktörer arbetar med projektering i såväl stora som små uppdrag. Hos oss finns en samlad kompetens inom hus- och industrikonstruktion.

Varför jobba hos oss?
Hos oss kommer du att tillhöra en härlig grupp av nyfikna och engagerade konsulter som brinner för att skapa smarta lösningar. Som grupp värdesätter vi ett brett samarbete och vi arbetar tillsammans i våra uppdrag – stora som små. Vi värdesätter dig som vill bli en del av teamet och hjälpa till att bidra till vårt goda samarbete och gemenskap.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet.

Din framtida roll

Som uppdragsledande byggnadskonstruktör i Malmö kommer du att arbeta med varierande typer av uppdrag. Allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader. Vi arbetar med alla skeden i projekten, tidiga programhandlingar och utredningar till färdiga bygghandlingar.

”Som ledare är vi prestigelösa och stöttande. För oss är det viktigt att bygga ett lag där alla känner att de får utvecklas till sin fulla potential. Vi jobbar tillsammans inom grupperna i Malmö, men även inom regionen. Tillsammans tror vi att vi kan leverera de bästa lösningarna på ett hållbart sätt. Vill du jobba i ett öppet klimat med högt i tak där egna initiativ premieras då skulle du passa perfekt i någon av våra grupper!” Håkan Palm och Jimmy Persson, gruppchefer.

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som jobbat några år som byggnadskonstruktör och har erfarenhet av att handlägga projekt och det är mycket meriterande om du arbetat med uppdragsledning. Men, det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk. I arbetet driver du saker från idé till målgång där du på ett prestigelöst sätt tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. På grund av semestertider kan återkoppling dröja till efter mitten på augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej