Inaktiv platsannons

Konstruktör VS till Lund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vi ser stor efterfrågan av våra tjänster och söker därför nya kollegor som vill arbeta med VS-projektering i spännande uppdrag.

Vill du jobba i ett innovativt team som ständigt arbetar för att utveckla våra kunder? Har du en vilja att utvecklas och utveckla dina kollegor? Vill du ha roligt på jobbet? Då vill vi jobba med dig!

Varför jobba hos oss?

Hos oss får du möjlighet att glänsa med din kunskap och erfarenhet. Genom vårt digitala arbetssätt kommer du att delta i komplexa uppdrag över hela landet. Där vi får och ger kunskapsutbyte med alla våra kollegor nationellt.

På Sweco är vi engagerade och tar stort ansvar för våra uppdrag. Vill du vara med och bidra med din kunskap och kompetens i ett drivet och vetgirigt gäng? Vill du vara med och leverera de bästa och mest hållbara lösningarna till kunden? Vill du precis som vi göra skillnad på riktigt? Hos oss på Sweco är du med och formar framtiden!

På Sweco erbjuder vi ett hållbart arbetsliv, en balans mellan arbete och fritid. Ett stort plus är att vi har roligt tillsammans varje dag.

Din framtida roll

Tjänsten som konstruktör innebär att du tillsammans med erfarna kollegor, upprättar tekniska systemlösningar och projekterar anläggningar för VS-system. Våra kunder återfinns inom offentlig och privat sektor där vi har uppdrag för ombyggnad och nybyggnad av till exempel vårdbyggnader och skolor.
På Sweco kommer du att involveras i projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Du kommer att arbeta med alla installationssystem inom VS-system. Du kommer att få arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och ritningar. En del av dom programvaror vi har till vår hjälp är exempelvis AutoCAD MEP/MagiCAD och Revit.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete.

Ledarskapet
”För mig är det viktigt att mina medarbetare mår bra och känner att det är inspirerade att komma till jobbet varje dag. I mitt ledarskap värdesätter jag öppenhet och förtroende och drivs av att lyckas med att stötta och utveckla mina medarbetare till att nå sina mål. Jag tror starkt på att framgång skapas av samverkan och av att man delar med sig av sin kunskap och färdigheter på ett prestigelöst sätt.”  Maria Wallin, Gruppchef Installation 

Dina erfarenheter

För att passa som konstruktör hos oss tror vi att du har:

  • Relevant utbildning från Högskola/Universitet/Yrkeshögskola alternativt likvärdigt förvärvad arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av projektering i CAD och Revit
  • Goda kunskaper i Office 365
  • Självständigt kunna utföra uppgifter kopplat till din roll
  • Meriterande med erfarenhet av sjukhusprojektering
  • Jobbat inom VVS-branschen 3-5 år

Vem är du?

Du trivs med att arbeta i team och aktivt bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt ser samarbete som en naturlig del i ditt sätt att arbeta och att du brinner för tekniken. Du driver dina projekt från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan

Vi kommer inte behandla ansökningarna under semestertider utan kommer påbörja rekryteringsprocessen först efter sista ansökningsdag 2023-08-31.  
Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej