Inaktiv platsannons

Teknikkonsult med inriktning riskhantering till projektledningsverksamheten i Härnösand / Örnsköldsvik

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Brinner du för projektledning och har erfarenhet från riskhantering? Har du dessutom bakgrund från industri, bygg och fastighet eller infrastruktur? Då kanske ditt nästa jobb finns på Sweco!

Swecos kunder är inne i ett otroligt expansivt skede och har nu fler spännande projekt på gång än någonsin tidigare!

Varför jobba hos oss?
Swecos projektledare erbjuder kvalificerade projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt. Det är mycket som ska byggas i området och vi på Sweco är med i många av de stora, tongivande projekten som långsiktigt kommer att utveckla samhället.

På Sweco står ledarskapet och utvecklingen av nuvarande och framtida ledare i centrum. Därför finns det också goda möjligheter att utvecklas i en ledarroll hos oss. Vår kultur präglas av att vi värdesätter varandras kompetens och prioriterar erfarenhetsutbyte som ett sätt för alla att växa.

Hos oss är sammanhållningen viktig och vi engagerar oss i gemensamma aktiviteter och utbildningar. Utöver det finns det ett flertal olika nätverk och sociala tillställningar där det ges möjlighet till att lära känna medarbetare från alla Swecos verksamhetsområden.

Din framtida roll
Du kommer att ingå i gruppen Härnösand/Örnsköldsvik som idag består av tio härliga medarbetare, där alla är specialister inom olika delar av projektledning, byggledning eller uppdragsledning. Samtliga deltar i ett eller flera uppdrag och flera uppdrag utförs i samarbete med någon kollega från gruppen eller från våra systerdivisioner.

Du kommer arbeta i en uppdragsledningsorganisation och förutom arbete i projekt med fokus på riskhantering arbetar du i rollen som uppdrags-, projekt- och/eller projekteringsledare i andra typer av projekt.

Sweco erbjuder stor frihet och möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter. Är du nyfiken och engagerad så finns alla möjligheter att sätta din egen plan för utveckling och framtida arbetsroll. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.  

Ledarskapet
Som ledare är jag strukturerad, effektiv och driven. Jag inspireras av människor som tar eget ansvar och har viljan till att förändra. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv. Min roll är att vara en god ledare genom att tillse att både jag och gruppen stöttar dig och din utveckling.  Jag tror på individens förmåga och sätter tillit till dig! Jag tror att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det.” Gruppchef Marie Svahn

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som drivs av att känna ansvar för dina uppgifter och hitta flexibla lösningar till våra kunder. Vi tror att du är en relationsskapande person som involverar, engagerar och leder. Du uppfattas som lyhörd, trygg och närvarande. I ditt sätt att arbeta är du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Att du har affärstänk är viktigt och du ser det som en viktig del i rollen som konsult att skapa mervärde för våra kunder.

Ditt engagemang sprider sig i arbetet och du tycker det är viktigt att ha kul på arbetsplatsen tillsammans med dina kollegor!

Vi söker dig som har:

  • Högskole- eller civilingenjörsexamen, eller motsvarande förvärvad arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att arbeta med riskhantering i projekt
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande med:

  • Erfarenhet från projekt inom industri/bygg och fastighet och/eller infrastruktur
  • Erfarenhet från entreprenad- eller konsultverksamhet
  • BAS-P
  • Arbetsmiljösamordning

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. På grund av semestertider kan återkoppling dröja till efter mitten på augusti.

Kontaktperson
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta gruppchef Marie Svahn på eller på 070-321 55 08.

Vill du vara med och forma framtiden? 

Då ser vi fram emot din ansökan!

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

14-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Härnösand
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej