Inaktiv platsannons

Projekt- och/eller Byggledare inom infrastruktur till Norrköping

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med och forma framtidens samhälle och är intresserad av spännande uppdrag inom projekt- och/eller byggledning inom infrastruktur? Swecos projektledningsverksamhet i Östergötland söker nu dig som vill komma till oss och bidra med din kunskap samtidigt som du utvecklas hos oss.

Varför jobba hos oss?
På Sweco får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och omvandlar visioner till verklighet. Vi uppmuntrar dig att ta egna initiativ och styra ditt arbete samtidigt som du får stort eget ansvar för dina uppdrag, kunder och affärer. Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till både teknisk och personlig utveckling. Hos oss på Sweco får du en unik möjlighet att leda uppdrag tillsammans med våra mest kompetenta kollegor och få erfarenhet från våra kunders beställarorganisationer.

Din framtida roll
Som projekt- och/eller byggledare inom infrastruktur kommer du att arbeta med stora och mindre exploateringsuppdrag åt kommuner i Östergötland eller Trafikverket. Du ansvarar för planering, ekonomi, framdrift och styrning inom uppdraget och driver projektet mot uppsatta mål. Dina ansvarsområden kan inkludera förstudier, samordning av byggherrar och ansvar för upphandlingar. Du kommer att utveckla nya och befintliga kundrelationer samt bidra till affärsutveckling. Genom ditt arbete hos Sweco kommer du att vara en del av ett nationellt nätverk med erfarna kollegor. Vi erbjuder även flexibilitet i arbetsplatsen för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, med stödjande kollegor vid din sida.

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som:

  • Har civil- eller högskoleingenjörsexamen alternativt yrkesutbildning inom samhällsbyggnad, landskap eller motsvarande.
  • Har minst 5 års arbetslivserfarenhet, varav minst 3 års erfarenhet inom anläggningsprojekt, gärna som projektledare, projekteringsledare, platschef eller likvärdigt.
  • Har god kommunikationsförmåga i svenska, både skriftligt och muntligt.
  • Vill ta ett stort ansvar inom gruppen, bidra till utvecklingen av kollegor och delta i interna nätverk.

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och affärsmässig med ett etablerat kontaktnät inom branschen. Du bör ha ett starkt projektledarsinne för att trivas i rollen och vara bekväm i kundrelationer. På Sweco är det viktigt att du har en vilja att göra affärer och naturligt engagerar dig i kundens verksamhet samt tar ansvar för deras utmaningar. Vi förväntar oss att du delar med dig av din expertis och dina erfarenheter som en självklarhet.

Följande egenskaper värdesätter vi hos våra kandidater:

  • Lösningsorienterad: Du är bra på att hitta lösningar på problem och utmaningar som kan uppstå i projekt.
  • Affärsdriven, engagerad och nyfiken: Du har en stark drivkraft att göra affärer och är entusiastisk över att utforska nya arbetsuppgifter.
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta: Du är skicklig på att kommunicera och trivs i teamarbete. Du har förmågan att skapa kontakter både externt och internt.
  • Strukturerad: Du är organiserad och kan effektivt planera och prioritera ditt eget och andras arbete.
  • Intresserad av personlig utveckling: Du är angelägen om att fortsätta utvecklas i din roll och är villig att bidra till utvecklingen av dina kollegor och kunder.

Det är viktigt att du har goda datorkunskaper och behärskar svenska språket väl både i skrift och tal eftersom detta är en förutsättning för de uppdrag vi arbetar med. Vi ser gärna att du har kunskaper inom AMA, MER, ABT, AB och ABK.

Ansökan
Intervjuer kommer att genomföras löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet den 31 augusti 2023. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, så använd gärna ansökningsformuläret nedan. Vi kommer att återkoppla till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess, dock kan svarstiden vara längre på grund av semesterledighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och hur vi arbetar i gruppen? Tveka inte att kontakta Gruppchef Vedat Kelmendi, vedat.kelmendi@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden?
Då ser vi fram emot din ansökan!

 

 

 

 

 

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej