Inaktiv platsannons

Markkonsult inom järnväg till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har du erfarenhet av arbete som markkonsult och är du intresserad av järnväg? Har du lust att ingå i ett starkt gäng med stor teknikstolthet och vilja att utvecklas framåt tillsammans? Då kan det vara dig vi söker till denna tjänst!

Vad gör vi?

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Vi arbetar med en mängd spännande och betydelsefulla järnvägsprojekt, bland annat Västlänken, Ostlänken, fyrspårsutbyggnaden mellan Flackarp och Lund, samt flera stora ERTMS-uppdrag. Därutöver arbetar vi med en mängd mindre uppdrag, bl a vägskyddsanläggningar NUVA, upprustning av bangårdsbelysning samt uppdrag inom spår- och kontaktledning runtom i Sverige.

Våra uppdrag omfattar alla skeden från övergripande planering fram till färdig anläggning. Arbetet sträcker sig från tidiga utredningar, projektering och framtagande av olika förfrågningsunderlag inklusive bygghandlingar till byggplatsuppföljning, framtagande av förvaltningsdata samt stöd till entreprenadsidan. Vår storlek och vår variation av uppdrag gör det möjligt att specialisera oss inom olika områden.

Vad erbjuder vi?  

Att arbeta hos oss innebär en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med bra möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor och vår målbild är att åren på Sweco ska vara de bästa i ditt yrkesliv. Vårt kundlöfte är att vara den mest kundnära och engagerade samarbetspartnern.

Vem är du?

Vi söker dig med följande kompetens:

  • Relevant högskoleutbildning
  • God förståelse för markprojektering och stort intresse för järnväg
  • Vana av projekteringsverktyg, gärna både Microstation och OpenRail
  • Bra svenska både i skrift och tal

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper för denna roll. För att passa in förväntar vi att du är initiativtagande och har bra framförhållning i din arbetsplanering. Du har en grundläggande förståelse och insikt i markprojektering och drivs av att hitta lösningar på olika problem i samverkan med närliggande teknikområden. Du har erfarenhet av att skriva olika tekniska beskrivningar och även av att ta fram mängdförteckningar.

Den grupp du kommer att ingå i har en blandad bakgrund där den gemensamma faktorn är ett stort intresse för järnväg. Gruppen består idag av tolv medarbetare och vår ambition är att växa med ytterligare några medarbetare de närmaste åren. Sammanhållningen i gruppen är god och det finns en gemensam vilja att tillsammans uppnå lyckade resultat. Gemensamma ledord för gruppen är nyfikenhet, engagemang, hjälpsamhet och ansvar.

Placering

Du kommer att tillhöra Swecos sydvästra region. För denna tjänst söker vi i första hand någon till våra huvudorter Malmö och Göteborg, men det finns även möjlighet för placering på någon av våra andra orter i regionen tex Helsingborg eller Varberg.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdatum är 31:e augusti, men urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor om tjänsten, ta gärna kontakt med gruppchef Eva Kühl, e-post:  eller tel: 0761-324 641.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej