Inaktiv platsannons

Byggledare och Projektledare kring Jönköping

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Swecos Bygg- och Projektledare har flera spännande projekt att se fram emot och vi behöver fler engagerade kollegor inom infrastruktur, mark och anläggning för att möta våra kunders behov av kompetens. Vi söker därför dig som vill vara med på resan och tillsammans stärka vår position i Jönköping med omnejd.

Varför jobba hos oss?
Vi samarbetar med kollegor inom flera olika teknikområden på kontoret i Jönköping och nationellt men tillhör organisatoriskt ett erfaret team i Göteborg med målet att växa och på sikt bli vår egen resultatenhet i Jönköping. Du kommer bli en del av detta glada och sammansvetsade team inom infrastruktur, mark och anläggning där vi kontinuerligt delar med oss av våra olika kunskaper för att utveckla och stötta varandra i projekten. Utöver jobbet prioriterar vi även att hitta på roliga trivselaktiviteter för att hålla motivationen på topp.

Hos Sweco blir du utöver teamet del av en större organisation och via våra interna kanaler enkelt kan ta del av den stora kompetens som finns inom Sweco. Det är så styrkan av att vara Europas ledande teknikkonsultföretag visar sig från sin bästa sida.

Vi är måna om din utveckling och motivation i de arbetsuppgifter du har. Vi kan erbjuda olika utvecklingsvägar som vi formar tillsammans utefter dina behov och önskemål. Går du i tankarna att vidareutveckla dig inom något nytt kunskapsområde eller helt enkelt bara vill bli ännu grymmare på det du redan gör är detta chansen.

Din framtida roll
Dina kommande uppdrag kommer variera i storlek och karaktär med dina tidigare erfarenheter eller önskade utvecklingsområden som utgångspunkt. Uppdragen kan exempelvis omfatta Mark- och anläggning, Väg, Järnväg, VA eller Energi där du kommer jobba med en eller flera roller, exempelvis:

  • Byggledare och BPU
  • Projektledare
  • Uppdragsledare
  • Projekteringsledare
  • Besiktningsman och kontrollansvarig
  • Specialist och entreprenadsakkunnig

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från branschen. Du har en bakgrund som beställare, konsult eller entreprenör där du har arbetat i roller liknande uppdragsledare, projektledare, projektingenjör, byggledare, platschef eller entreprenadingenjör. Du som söker har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område eller på annat sätt har skaffat dig motsvarande kunskaper. Du är bekväm med entreprenadjuridiska bestämmelser (AB 04 och/eller ABT 06). Det är meriterande om du har erfarenhet inom platsgjuten betong, besiktning eller är kontrollansvarig PBL.

Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och lösningsorienterad. Du trivs med att leda och samordna projekt från start till mål och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor.

Placering
Du kommer att tillhöra kontoret i Jönköping men kanske bor du kring Skövde, Hjo, Ulricehamn, Värnamo, Vetlanda, Tranås eller Jönköping med omnejd. Möjlighet finns att jobba på distans några dagar i veckan för att lösa vardagspusslet.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2023-08-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej