Inaktiv platsannons

ICA söker personal till vintersäsongen 2023/2024 i Vemdalen

Om tjänsten

Är du sugen på att jobba i Sveriges snabbast växande skidort? Hos oss är det viktigt att du kan hålla ett högt tempo och samtidigt hålla kunden i fokus. Du ska gilla att arbeta bland människor och kunna ge service i världsklass! Jobbet är varierande så det kräver att du är flexibel och kan anpassa dig snabbt för nya utmaningar. För några av er så kommer ni att få beställningsansvar som är både utvecklande och roligt.

Vi på ICA gillar mat och det hoppas vi att du också gör. Goda matlagningskunskaper passar väl in i en matbutik och våra gäster tar gärna del av tips och trix i köket. Låter det som något för dig? Skicka din ansökan till oss på ICA Vemdalen/ ICA Björnrike/ ICA Vemdalsskalet för chansen att få arbeta i ett härligt team!

Tidigare erfarenhet av butiksarbete är meriterande, men inget krav. Destination Vemdalen består av Vemdalen, Vemdalsskalet, Björnrike, Storhogna och Klövsjö och länkas samman med en skidbuss som går varje dag under vintern, eller om du själv har bil är det lätt att ta sig runt.

Vi söker ett flertal säsongare till i våra tre butiker.

För mer information kontakta Erik via Mail eller telefon eller varför inte komma in i butikerna i Vemdalen by eller på Vemdalsskalet.

Kontakt
Erik Ivarsson, Butikschef ICA Vemdalsskalet

Spara i Mitt Äventyr

Publicerad den

14-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vemdalen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vemdalen | Turism | Deltidsjobb