Inaktiv platsannons

Visual Merchandiser 38,25 h/vecka till Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 14 juli 2023
Arbetsuppgifter

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Har du känsla för färg och form och kan planera och se det visuella på avdelningen samt älskar försäljning och service? Då kanske du är den Visual Merchandiser vi söker till vår hemavdelning på City Stockholm.

Vi erbjuder dig

Som Visual Merchandiser på Åhléns City Stockholm ansvarar du för varuhusets visuella säljmiljö och arbetar utifrån ett givet butikskoncept. Du skapar en atmosfär som är säljande, varierande och inspirerande för kunden. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att;

  • Planera, genomföra och följa upp kampanj- och aktivitetsexponeringar i samverkan med varuhusets säljare, varuplockare, teamleader och avdelningschef
  • Medverka aktivt och påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden
  • Genom din kunskap om produkter, material och trender vara en nyckelperson för varje besökare

Du jobbar i team med Varuplockare och Säljare som du också utbildar och stöttar i det dagliga arbetet av varuexponering. Du rapporterar till avdelningschef för hem.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Några års erfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln
  • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll
  • En utbildning som Visual Merchandiser eller har genomfört likvärdiga studier
  • Ett stort intresse och känsla för färg och form och produktkunskap

För att lyckas i rollen brinner du för att skapa inspirerande och säljande ytor och ser säljmöjligheter i allt du gör. Vidare är du kreativ och analytisk samt van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera, engagera och inspirera andra. Du är en del i ett team där du uppskattar samarbete samtidigt som du är självgående med dina uppgifter. Du är positiv, målinriktad och flexibel. Du trivs med att arbeta i högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Tjänsten är ett vikariat på 38,25 h/vecka och sträcker sig fram till 31/12-2023 med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du kan börja hos oss 7/8-2023.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig Välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha 18 år.

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej